To je to što me zanima!

Provalio u kninski Caritas i u njemu ostavio radnu knjižicu

Sam se odao: Nezaposleni beskućnik (30) uzeo je pet pari koturaljki i malo hrane. No nesretnika je odala radna knjižica, koja mu je ispala dok je provaljivao...
Vidi originalni članak

Policija je imala nevjerojatno laku istragu preksinoćnje provale u kninski Caritas. Nesretnog lopova lako su našli jer mu je pri provali ispala radna knjižica. Riječ je o nezaposlenome muškarcu (30) koji je stalni korisnik Caritasove pučke kuhinje.

- Pravi je nesretnik, beskućnik. Tko zna što mu je bilo na pameti kad je išao u krađu. Kod nas u Pučkoj kuhinji uvijek može jesti i dobiti stvari koje su mu potrebne. Ali neka. Naša su mu vrata uvijek otvorena - kaže fra Petar Klarić, voditelj Caritasa i gvardijan samostana sv. Ante.

Sjetio se kako mu je upravo on za nedavnog snježnog nevremena pokucao na vrata moleći za toplu odjeću. Kako je bilo kasno i Caritas  zatvoren, fra Petar mu je dao svoje hlače. 

Ukradene koturaljke policajci su vratili Caritasu, a hranu je provalnik pojeo. Policija će protiv njega podnijeti prijavu zbog kaznenog djela teške krađe.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • timica2 25.02.2012.

    Ostavivši radnu knjižicu ostavio je duboku poruku,to ne znači da odobravam bilo kakve provale,ali ovaj slučaj ipak puno toga ukazuje.!!!!

  • nefer 25.02.2012.

    ma osudiće ga da leži u buksu kad bude lito, a zimi kad je -20 mora spavat gdje stigne...radi primjera, u protivnom bi nastala gužva u buksi

  • tonkatonka 24.02.2012.

    teska krada za 5 pari koturaljki i malo hrane? nadam se da sam krivo procitala. sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare