Obavijesti

News

Komentari 21

Provalio u kninski Caritas i u njemu ostavio radnu knjižicu

Sam se odao: Nezaposleni beskućnik (30) uzeo je pet pari koturaljki i malo hrane. No nesretnika je odala radna knjižica, koja mu je ispala dok je provaljivao...

VIDEO

Policija je imala nevjerojatno laku istragu preksinoćnje provale u kninski Caritas. Nesretnog lopova lako su našli jer mu je pri provali ispala radna knjižica. Riječ je o nezaposlenome muškarcu (30) koji je stalni korisnik Caritasove pučke kuhinje.

- Pravi je nesretnik, beskućnik. Tko zna što mu je bilo na pameti kad je išao u krađu. Kod nas u Pučkoj kuhinji uvijek može jesti i dobiti stvari koje su mu potrebne. Ali neka. Naša su mu vrata uvijek otvorena - kaže fra Petar Klarić, voditelj Caritasa i gvardijan samostana sv. Ante.

Sjetio se kako mu je upravo on za nedavnog snježnog nevremena pokucao na vrata moleći za toplu odjeću. Kako je bilo kasno i Caritas  zatvoren, fra Petar mu je dao svoje hlače. 

Ukradene koturaljke policajci su vratili Caritasu, a hranu je provalnik pojeo. Policija će protiv njega podnijeti prijavu zbog kaznenog djela teške krađe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...