To je to što me zanima!

Provalio u kombi, palio si kosu i razrezao žile na ruci

N.P. je u četvrtak sjeo u kombi u vlasništvu D.F. u Predovečkoj ulci na Srednjacima. Palio si je kosu, stavio uže oko vrata i žiletom razrezao žile na ruci
Vidi originalni članak

Na parkiralište u Predovečkoj ulici u zagrebačkim Srednjacima N. P. (41) je došao u četvrtak oko 16 sati. Provalio je u kombi Fiat Iveco, koji je bio parkiran kod kućnog broja 9. Ušao je u kombi i sjeo na mjesto suvozača. Tamo je pronašao sprej za odleđivanje stakala. Njime se poprskao po kosi i zapalio je. Nakon toga si je stavio uže oko vrata i pokušao se zadaviti. Nakon što ni tada nije uspio u svom samoubilačkom naumu, žiletom si je prerezao žile na rukama. Ostao je sjediti u kombiju. U pomoć nesretnom muškarcu uskoro su stigli policija i Hitna pomoć. Policajac ga je razgovorom uspio smiriti i spriječiti ga da se dalje ozljeđuje. Hitna pomoć odvezla ga je u KBC Zagreb. Tamo su pregledom utvrdili da se muškarac tek lakše ozlijedio. Kako doznajemo, muškarac navodno boluje od PTSP-a, a još se utvrđuje što ga je moglo nagnati na očajnički čin.
- Muškarca koji mi je provalio u kombi ne poznajem. Navodno je riječ o bolesnom čovjeku. Tekućinom za odleđivanje stakala poprskao je unutrašnjost kombija, koja je isto nagorjela. Unutra je bilo i krvi. Kombi sam, nakon očevida, odvezao na popravak - rekao je Dragutin Focht, vlasnik kombija.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • axlica 07.08.2009.

    takve ne treba spašavat. zaš bi ja cijenila nečiji život ako samog vlasnika nije briga za nj

  • lilith 07.08.2009.

    Na kojim je on drogama?!

  • Gomba 07.08.2009.

    Sigurno mu je sad zaprljao kombi

Komentiraj...
Vidi sve komentare