To je to što me zanima!

Draganu Jurilju provalili u stan pa ukrali 200.000 kn u gotovini

ZAGREB: Između 16. i 20. studenoga na Medveščaku na Trgu hrvatskih velikana, nepoznati počinitelj provalio je u stan i ukrao novac. Vlasnik stana je poduzetnik Dragan Jurilj (47)
Vidi originalni članak

Nepoznati razbojnici su između 16. i 20. studenoga provalili su stan na Trgu hrvatskih velikana na zagrebačkom Medveščaku. Kako je priopćila policija, 47-godišnjem vlasniku su ukrali oko 200.000 kuna u gotovini. Doznajemo da je pokradeni muškarac poduzetnik Dragan Jurilj. 

Nekadašnji osvajač olimpijskih medalja u tae kwon dou s međunarodnom karijerom koji se već godinama bavi poduzetništvom nekoliko je puta fizički napadnut.

Napadači su ga 2006. istukli u javnoj garaži u Petrinjskoj u blizini policije, a jednom je pretučen kad je izlazio iz kluba. Jurilj tada nije htio otkriti tko ga je napao. Negirao je bilo kakav organizirani napad s pozadinom.

- Takve scene nisu rijetkost u našoj metropoli i događaju se svake večeri - rekao je dodavši da nije kriminalac zbog toga jer ga je netko pretukao.

Šesnaest je godina bio u braku sa Sunčicom Lalić, a rastali su se krajem 2015. godine. Bili su poslovni suradnici, a imaju sina Ariena (10). Mnogi su ih doživljavali su kao 'zlatni par', a često su punili novinske stupce.

U proljeće 2014., oko tri u noći u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici eksplodirao je, pa planuo njihov Audi A8 Quattro. Vatrogasci su uspjeli ugasiti požar, a policija je isključila mogućnost podmetanja.

Osvajali su nagrade kao najbolje odjeveni par, a nju su fotografi hvatali dok je prekriženih nogu i bez gaćica sjedila na javnim događanjima.

Nakon Sunčice Dragan je 'pao' na Splićanku Miju Franić (22).


 
- Počeli smo izlaziti, družiti se, a poslije je sve preraslo u lijepu, romantičnu vezu - rekao je početkom prošle godine Jurilj.
U bračnu luku su uplovili u travnju. Zavjete su izmijenili u egzotičnom Marakešu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 24.11.2017.

    On imao negdje gotovinu? Ma dajte, najte........

  • Mitoikorupcija_1 22.11.2017.

    A od kud mu 200tisuca u gotovini?

  • ljubica ljubičica_1 22.11.2017.

    Ko još drži tolki novac u stanu ?Osim nekog ko želi utajit porez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare