To je to što me zanima!

Prve slike s mjesta nesreće: Banožić vozio auto i sudario se. Poginuo je vozač kombija...

Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružila se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, piše MORH...
Vidi originalni članak

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je u prometnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba. 

Prema našim informacijama, Banožić se nalazi u vinkovačkoj bolnici.

Policija je objavila da je dojavu o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dobila u subotu u 6.15 sati. Sudarili su se kombi i osobno vozila.

POGINUO OTAC DVOJE DJECE Reporteri 24sata na terenu; Banožić nije bio pod utjecajem alkohola u trenutku nesreće?

- Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci - objavila je policija.

Portal Vinkulja.hr objavio je prve fotografije s mjesta nesreće.

- U jutarnjim satima u subotu 11. studenoga 2023. godine na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao. Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružila se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, objavio je MORH.

Ovdje pratite slučaj iz minute u minutu
 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Neprikladan 11.11.2023.

    Sramotno pišete ministar je sudjelovao! Ministar je izazvao nesreću!

  • ŽivilaHrvatska 11.11.2023.

    Ovim našim političarima (iako Baneta za mene nit je političar a još manje ministar 😏 svi nešto ludi za lovom,svi vole lov.Većini hobi🤨 lov,kolekc.skupih satova, kolekc.umjetninama , kolekc.po pet šest stanova i tako to.Većina zarazna istim hobijem ... baš interesantno jel da!? Jel A.P voli lov? Zna li ko!?

  • macor11 11.11.2023.

    Dal netko zna tko je nesretnik koji je poginuo. Sve se oko ministra i njegove ozljede vrti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare