Obavijesti

News

Komentari 614

Reporteri 24sata na terenu; Banožić nije bio pod utjecajem alkohola u trenutku nesreće?

Reporteri 24sata na terenu; Banožić nije bio pod utjecajem alkohola u trenutku nesreće?
2

Ministar je vozio osobni automobil, potvrdila je policija. Sudario se s kombijem na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u subotu rano ujutro. Vozač kombija je poginuo, Banožić je u bolnici

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
BANOŽIĆEVO STANJE

HRT javlja kako je stanje bivšeg ministra obrane je nepromijenjeno.

- Mario Banožić je stabilno i izvan životne opasnosti, a ozljede su ozbiljne. Došlo je do nagnječenja mozga te je zbog toga prebačen u KBC Osijek. Na ekstremitetima će se morati raditi imobilizacija, a prema izjavi liječnika neće biti potrebna ozbiljnija operacija. Potvrđeno je da nije bilo unutarnjeg krvarenja - naveli su iz HRT-a.

NESLUŽBENI NALAZI

RTL neslužbeno doznaje kako Banožić nije bio pod utjecajem alkohola. Ipak, službeni očevid još nije gotov, a jednako tako nisu poznati niti nalazi krvi, a niti urina.

OBAVIJESTIO OBITELJ?

Dnevnik.hr neslužbeno doznaje kako je Plenković obavijestio Banožićevu obitelj da će on biti razriješen, a ministar branitelja Tomo Medved trebao je s njim razgovarati.

TUGA U PRIVLACI

Obitelj i prijatelji poginulog oca dvoje djece: 'Goran je bio pravi veseljak. Valjda je to sudbina...'

Oduvijek je bio čovjek koji je za puno zafrkancije i smijeha. Uvijek je prepričavao kako odlazi roditeljima na selo i kako voli Privlaku, a često smo pričali i o poslu, rekao nam je prijatelj 40-godišnjeg vozača kombija Gorana Šarića. On je poginuo u subotu ujutro u teškoj prometnoj nesreći kada je bivši ministar Mario Banožić pretjecao i zabio se u njegov kombi. Otkad je doznao da je poginuo pod velikim je šokom, kao i članovi obitelji s kojima se čuo. Svi su jako potreseni.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

JAKOP ZA 24SATA

Banožićev zamjenik za 24sata: 'Nisam se čuo s obiteljima, a novi posao mi nije nepoznanica'

Vlada je komunicirala s obiteljima, ja se nisam čuo. Ja sam dugo vremena bio u Ministarstvu obrane kao pomoćnik, sada u drugom mandatu državni tajnik tako da imam namjeru osigurati kontinuitet za dobrobit Oružanih snaga i djelatnika Ministarstva obrane, rekao nam je Zdravko Jakop, dojučerašnji državni tajnik Ministarstva obrane, a od danas zamjenik Marija Banožića.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 614