To je to što me zanima!

Prva stambena štedionica snizila kamate na nove kredite

Od 1. travnja stambeni krediti se ugovaraju uz nižu fiksnu kamatnu stopu, a nastavlja se ponuda bez naknade za obradu zahtjeva i troška procjene nekretnine
Vidi originalni članak

Prva stambena štedionica Zagrebačke banke snizila je kamatne stope na nove stambene kredite u kunama te uz valutnu klauzulu u EUR. Kamatna stopa je fiksna za cijelo razdoblje otplate kredita uz maksimalni rok do 25 godina. Stambeni krediti uz valutnu klauzulu u EUR odobravaju se uz kamatnu stopu već od 3,69% do 4,30%, a kunski od 4,50% do 5,00%.

Maksimalni iznos kredita je 200.000 EUR odnosno 1.600.000 kuna. Do 30. lipnja 2016. Stambeni krediti se odobravaju bez naknade za obradu zahtjeva  i troška procjene nekretnine. 

Prva stambena štedionica Zagrebačke banke je tijekom 18 godina poslovanja sa 2,8 milijardi kuna uspješno financirala stambene potrebe građana, od kupnje stana, kuće ili zemljišta do adaptacije, opremanja ili poboljšanja energetske učinkovitosti svog prostora. Zahvaljujući povjerenju klijenata, uvjerljivi je lider na tržištu s više od trećine udjela i u štednji i u kreditiranju.

Individualiziranu ponudu i izračun štednje ili kredita zatražite u svakoj poslovnici Zagrebačke banke.  

Idi na 24sata