To je to što me zanima!

Prvi donosimo slike Sanadera! Vozili ga na tajni noćni pregled

Bivšeg premijera Ivu Sanadera u utorak navečer su prevezli kombijem pravosudne policije iz Remetinca u privatnu kliniku Medikol na pregled. Tamo se zadržao 3 sata
Vidi originalni članak

Kombi pravosudne policije i terenac zatamnjenih stakala u utorak navečer su iz zatvora u zagrebačkom Remetincu jurili ka privatnoj poliklinici Medikol. U kombiju su naprijed sjedila dva pravosudna policajca, a iza njih Ivo Sanader. Vidno omršavjeli bivši premijer ušao je u kliniku, a njegovi su pratitelji unijeli omotnicu u kojoj su vjerojatno bili nalazi. Ispred ulaza u polikliniku stajali su policajci u odorama kakve nose specijalci.

Na ekskluzivnim fotografijama Pixsellovog fotoreportera Željka Lukunića, Sanader izgleda zabrinuto. Ne zna se jesu li ga noću tajno vozili u kliniku jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo ili je riječ o pregledu zbog ozljede noge koju je zadobio tijekom pritvora u Austriji. Zbog te ozljede tjednima ne nosi cipelu, hoda uz pomoć štake i u Remetincu su ga iz uobičajene ćelije s čučavcem premjestili na ženski odjel gdje su normalne zahodske školjke.

Sanader se navodno i dok je bio premijer liječio u toj privatnoj poliklinici koju je javnost upoznala u aferi s pregledima 17.000 pacijenata na PET/CT uređaju kakav nisu imale državne bolnice. Većinu skupih pregleda platio je HZZO pa je pitanje zašto nije bolnicama kupio takav uređaj.

Idi na 24sata

Komentari 252

  • yocko 12.08.2011.

    a šta ga skrivaju toliko pa ga neče nitko ukrasti

  • brunobr321 12.08.2011.

    Znate što pomalo mi je žao vidjeti ovakog izmućenog čovjeka mada znam da je ovo zaslužio ,ali ipak eto sve dolazi na naplatu (radi što hočeš ali nećeš dokle hočeš)

  • missgreen 12.08.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=tdQ3aXO4gys

Komentiraj...
Vidi sve komentare