To je to što me zanima!

Paravinji 40 godina zatvora: "Pustite me, j*** vam mater"

Dragan Paravinja (46) je za silovanje u pokušaju osuđen na 5 godina i 8 mjeseci, a za teško ubojstvo na 35 godina. Osuđuje se na jedinstvenu kaznu od 40 godina
Vidi originalni članak

Dragan Paravinja (46) je i na ponovljenom suđenju na Županijskom sudu u Šibeniku osuđen na 40 godina zatvora za  pokušaj silovanja i ubojstvo maloljetne autostoperice Antonije Bilić

Za silovanje u pokušaju osuđen je na 5 godina i 8 mjeseci, a za teško ubojstvo na 35 godina. Osuđen je na jedinstvenu kaznu od 40 godina, a uračunava mu se pritvor od 16. veljače 2012. godine.

Prije izricanja presude Paravinju su izbacili iz sudnice i pritom je opsovao.

- Pusti me. Ne mogu stajati. J*** ti mater... - rekao je čuvaru, a zatim su ga izbacili iz sudnice.

Podsjetimo, riječ je o ponovljenom kaznenom postupku. Vrhovni sud je zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja djelomično ukinuo presudu kojom je sudsko vijeće pod predsjedanjem sutkinje Nives Nikolac 19. listopada 2012. godine osudilo Paravinju na jedinstvenu zatvorsku kaznu od 40 godina.

Idi na 24sata

Komentari 386

  • balegovac 27.10.2015.

    Paravijna za tebe je metak steta i zatvor,u pustinju te treba da crkajes barem godinu dana i onda zvijerida te raznesu i ako nekad izadjes iz zatvora pojest ce te mrak.

  • UNPROFOR 28.03.2015.

    U normalnoj zemlji ljudskih prava onaj vrhunski dokaz - kap krvi i vlas u kamionu - svaki odvetnik bi uspio , da se taj dokaz izbaci iz sudskoga spisa. Kako i zašto. Zato. jer je protivzakonito dobijen . Prvi svjedok je opisao bjeloplavi kamion - bjeli tegljać. To je bio policiji prvi trag . Kad su ga našli ,a nije bio te boje , nego obrnute, oni su zatražiili nalog za pretres, na osnovu izjave svjedoka bjeloplavi , a policija je taj nalog za pretres upotrijebila na plavobjelom -plavi tegljać . Da su rekli da trebaju nalog za plavobjeli kamion-plavi teggljać , sudija ga ne bi ni smio izdati . To je isto, ko da zatražite dozvolu za pretres na broju 22 , a pretres izvršite na broju 33 iste ulice. Iz tih razloga, je taj pretres protipravan sudskom nalogu i stoga nezakonit ! Nalog su trebali , jer se je radilo o privatnoj svojini , na privatnom zemljištu. Sa tim je stvar gotova. Ako policajci nisu ni imali sudskoga naloga, onda je taj pretres absolutno bespravan i protivzakonit ! Na taj dokaz bi startovao đonom svaki odvjetnik , samo ne onaj po službenoj dužnosti , jer ga nije briga niti se osudi , da ga ne linćaju na rivi !!! Šta onda ostaje tužilaštvu ? Ništa osim prsta u oku !

  • StjepanValjak 28.03.2015.

    Hajde Dragan nemoj se ljutiti ,u zatvoru će te nositi na kiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare