To je to što me zanima!

Češki predsjednik pušten, pa vraćen u bolnicu: 46 dana imao misterioznu bolest, a sad covid

Zeman je hospitaliziran dan nakon parlamentarnih izbora na kojima je njegov saveznik premijer Andrej Babiš izgubio od desne koalicije, čime je oslabio Zemanov utjecaj na parlament
Vidi originalni članak

Češki predsjednik Miloš Zeman vraćen je u četvrtak u bolnicu, nakon što je bio pozitivan na covid-19, objavio je njegov ured samo nekoliko sati poslije puštanja iz bolnice u kojoj je bio 6 tjedana zbog nepoznate bolesti.

Zeman (77) pušten je u četvrtak ujutro na kućnu njegu, ali ga je vozilo hitne pomoći navečer vratilo u vojnu bolnicu, nakon što je bio pozitivan covid-19 u predsjedničkom odmaralištu u Lanyju, zapadno od Praga.

Zeman zbog toga neće moći imenovati premijerom vođu koalicije desnog centa Petra Fialu, što se trebalo dogoditi u petak.

"Predsjednikov program bit će suspendiran zbog liječenja protiv covida-19", priopćio je njegov ured.

KOMPLIKACIJE ZBOG BOLESTI Češki predsjednik je stabilno

Zeman je primio tri doze cjepiva protiv covida-19, a lokalni mediji pozivaju se na anonimne izvore koji tvrde da nema simptome.

Zeman je hospitaliziran 10. listopada zbog komplikacija kronične bolesti. Njegov ured nikada nije objavio o čemu je riječ, ali liječnici kažu da se radi o problemima s jetrom.

Zeman je hospitaliziran dan nakon parlamentarnih izbora na kojima je njegov saveznik premijer Andrej Babiš izgubio od desne koalicije, čime je oslabio Zemanov utjecaj na parlament.

KOMPLIKACIJE UZ DIJAGNOZU Češki predsjednik na intenzivnoj

Do kraja drugog i posljednjeg Zemanovog predsjedničkog mandata ostalo je 15 mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • FrenkiNino 26.11.2021.

    I meni se dogodilo. Dovezem auto iz servisa a drugi dan sam ga morao vratiti nazad

  • Demetra ⚜_1 26.11.2021.

    Pustili ga iz bolnice pozitivnog?

  • sveinista 25.11.2021.

    Kad procitas komentare od odredjenih ljudi, dodjes do zakljucka da nismo ni zasluzili bolju vladu i bolje stanje u drzavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare