To je to što me zanima!

Psi ženi u Dubravi odgrizli prst

Ženu (75) mješanci su napali dok je šetala svog psa u Zagrebu. Dva mješanca u tipu staforda, mužjak i ženka, istrčali su iz dvorišta. Preuzeo ih je Dumovec
Vidi originalni članak

Izgrizena do krvi, s otkinutim prstom i natučena, žena (75) završila je u zagrebačkom KB-u Dubrava nakon što su je u četvrtak navečer napali psi.

Kako doznajemo, napadnuta žena u tom je trenutku šetala svog psa Ulicom Vebera Tkalčevića u Dubravi.

POLICIJA PROVODI ISTRAGU Strava u Dubravi: Dva psa bez nadzora izgrizla stariju ženu

Dva psa mješanca u tipu staforda, mužjak i ženka, prvo su lajali, a potom istrčali iz dvorišta.

Odmah su se okomili na njezina psića, kojeg su ugrizli za nogu.

'Mama je prestravljena'

Umirovljenica ga je pokušala spasiti, a potom su se okomili na nju. Grizli su je po rukama te je pala na cestu.

Da nije bilo prolaznika koji su ih otjerali granama, njezine bi ozljede bile mnogo teže.

- Mama je pod stresom i prestravljena. Morat će dalje na injekcije protiv bjesnoće. Psi su joj odgrizli dio prsta i ugrizli je za nogu, a ima i natučenje ramena i podlaktice, pretpostavljamo od pada, kad su je srušili. Sreća u nesreći je da joj lice i vrat nisu ugrizli. I naš će psić biti dobro jer je i on dobio ugriz za nogu - rekla je kći napadnute žene za Jutarnji list.

Preuzeo ih Dumovec

Slučaj je odmah preuzela policija, koja je pronašla pse u dvorištu kuće u ulici u kojoj su i napali. Pozvali su i veterinarsku inspekciju, koja je naredila oduzimanje životinja.

- Odmah nakon dojave policijskih službenika o događaju veterinarska inspekcija Državnog inspektorata izašla je na teren. Inspekcijski postupak je u tijeku, a po okončanju nadzora, odnosno nakon što se utvrde sve činjenica, izvijestit ćemo javnost - napisali su u petak u odgovoru iz Državnog inspektorata.

PSI NISU ČIPIRANI Detalji užasne priče iz Zagreba: Ovo su psi koji su napali ženu (75) dok je šetala svog psa

- Dva psa koja su jučer napala gospođu u Dubravi policija je zatekla u njihovu dvorištu. Po nalogu policije i veterinarske inspekcije, preuzet ćemo pse i do daljnjega će biti smješteni u Dumovcu - rekao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt Grada Zagreba, u čijem je sastavu Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu. Kako neslužbeno doznajemo, nijedan pas nije čipiran. Bili su preplašeni od policajaca i ljudi koji su ih maknuli iz doma.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Adidaslut 24.10.2021.

    Točno je da su vlasnici gotovo uvijek krivi za loš odgoj psa, al nije točno da psi nikad nisu krivi kao što govore ostrašćeni cuckoljubci. Te pasmine znaju iz čistog mira, "out of the blue" napast malo dijete, tisuće takvih slučajeva godišnje ima samo u SAD-u). Treba zabranit posjedovanje istih kao u UK. Najpametnija odluka.

  • dylan 23.10.2021.

    Za sve ovo su krivi veterinarski inspektori ,zakon i kazne vlasniku koje su više nego sprdačina neka se novinari informiraju koliko je bilo napada u zadnjih godinu dana i nitko ne odgovara to da se dešava u bilo kojoj uređenoj državi sankcije bi bile kako za vlasnika tako i za za pse koji na žalost nisu kriv pogledajte koliko tih pas ide po gradu bez povodca zato svima  savjetujem čuvajte djecu jer u ovoj državi kad vam napadnu dijete neće nitko odgovarati nit veterinarski inspektor  niti vlasnik kojima  čak vraćaj pse koji imaju više napada na ljude i djecu zato molim novinare da zaštite svoju i drugu djecu tako da ispitaju sve prijave ugrize koje nisu sankcionirane a ima ih jako puno 

  • Runović 23.10.2021.

    Nitko negovori tko je vlasnik tih pasa ime i prezime molim lijepo,eznam zašto se to krije

Komentiraj...
Vidi sve komentare