To je to što me zanima!

Pucali su psu 40 puta u glavu, vezali ga, zakopali, on preživio

Policija traži okrutnike koji su pucali 40 puta zračnom puškom kuji u glavu, vezali joj šape i njušku i živu je zakopali. Virila joj je samo njuška. Policajci su čuli kako cvili
Vidi originalni članak

Malteški policajci pronašli su živog zakopanog psa. Iz zemlje mu je virila samo njuška. Nemoćna mješanka koju su spasioci nazvali Star imala je vezane noge i njušku. Netko joj je pucao u glavu zračnom puškom 40 puta. 

Policajci su istraživali dojavu da se tri psa drže u kavezu. Čuli su cviljenje i vidjeli stravičan prizor, piše Mirror. Odveli su je u veterinarsku stanicu u Ghar Hasanu.

- Morali smo joj vaditi metke iz glave. Onaj tko ju je upucao nije to učinio slučajno jer je pucano iz blizine - rekao je veterinar Trevor Zammit i dodao kako se vjerojatno micala pa je srećom izbjegla metak u mozak. Star se oporavlja u centru za životinje, a policija traga za okrutnicima. Pokrenuta je stranica na Facebooku, a priključuju joj se ljudi iz cijelog svijeta. Šalju novac za račune kod veterinara, a nude se i udomitelji.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • IrenaHenezi 25.08.2011.

    Užas, ljudi, hajde da se borimo protiv ovakvih okrutnosti na sve moguće načine!

  • ninno 06.06.2011.

    U većini slučajeva se uspostavi da takve bolesne stvari,rade "tatini sinovi",koji misle da su nedodirljivi i svemogući... Trebalo bi toga gada podvrgnuti istoj takvoj torturi kao što je bio i taj pas.. i dok je živ zatvorit ga,jer je samo pitanje vremena kad će mu bolesni apetit porasti,i kad će se zapitati kako je to kad tako nešto napravi ljudskom biću.. Dabogda gorio u paklu!

  • sandi16 05.06.2011.

    ma to ko je napravio treba muciti ko sto je i on psa pucat mu u gl 40 puta i zakopati ga psihopat od covijeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare