To je to što me zanima!

Drama u katedrali Notre Dame: Pucao si u glavu pred oltarom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dominique Venner se navodno upucao zbog legalizacije gay brakova u Francuskoj. Na svom je blogu dan prije samoubojstva kritizirao socijalističku vladu zbog zakona
Vidi originalni članak

Povjesničar iz Francuske, koji je poznat po svojim krajnje desnim političkim esejima, Dominique Venner (78), pucao si je u usta u utorak ispred glavnog oltara u poznatoj katedrali Notre Dame u Parizu. Daily Mail javlja kako je kod njega pronađeno pismo, a prije samoubojstva nikome ništa nije rekao.

Navodno se upucao zbog legalizacije gay brakova u Francuskoj. Na svom je blogu dan prije samoubojstva kritizirao socijalističku vladu zbog donošenja zakona o istospolnim brakovima. 

Francuski mediji javljaju kako je katedrala Notre Dame u trenutku samoubojstva oko 16 sati po lokalnom vremenu bila puna ljudi, a tamošnje vlasti su naredile evakuaciju dok ne završi očevid. Policija, hitna pomoć i vatrogasci su u katedralu došli u najbržem mogućem roku, a više informacija će se znati nakon policijske istrage.

Idi na 24sata

Komentari 308

  • LebronPetrovic 22.05.2013.

    Jel se bar prije ispovijedio ?

  • NedzadHonic 22.05.2013.

    Vrlo Mudar i Pametan čovjek svijetla obraza i uma...Razlog suicida su Njegove Godine 78. Gledao sam svoju mater kako umire u tim godina.5 njeseci nesnosnih muka i bolova.SVI TAKO UMIREMO--ćali niko to ne primećuje.Niko prosto nije svjestan da nas čeka UŽASAN kraj. Njegova smrt trajala je Jednu sekundu.(za razliku od agonije koja traje mjesecima i koja naposljetku Sve nas čeka..Jel još uvijek Vi Mislite da je ovaj čovjek Budala...

  • 22.05.2013.

    ..budaletina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare