To je to što me zanima!

Pucao u mladića zbog 500 kuna duga i pogodio auto

Muškarac (28) došao je u dvorište kuće drugog muškarca s kojim se svađao oko dugova. Sa sobom je napadač imao i napunjen pištolj
Vidi originalni članak

Zadarska policija je uhitila 28-godišnjaka iz okolice Zadra koji je u ponedjeljak oko podneva pucao iz pištolja u dvorištu kuće dvojice braće, starih 30 i 27 godina. Kako je priopćila policija, agresivni je mladić došao po novac koji mu mlađi brat duguje već dulje vrijeme. Navodno je riječ o 500 kuna duga. Nakon svađe i naguravanja s braćom mladić je izvukao pištolj koji posjeduje ilegalno i uperio ga u 27-godišnjaka. Zahvaljujući brzoj reakciji starijeg brata, metak je pogodio nasilnikov auto i propucao vjetrobransko staklo. U policiji tvrde kako su se nakon okršaja strasti smirile te da su mladići izgladili spor. Zbog toga "revolveraš" vjerojatno neće proći s ozbiljnijom kaznom niti će biti priveden istražnom sucu jer Državno odvjetništvo ne smatra da je u ovom slučaju riječ o pokušaju ubojstva. Kako se doznaje, 28-godišnjak je i prije bio u sukobu sa zakonom, i to zbog droge, krađa i provala.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mp1979p 23.06.2009.

    \"Zbog toga \'revolveraš\' najvjerojatnije neće proći s ozbiljnijom kaznom niti će biti priveden istražnom sucu, jer državno odvjetništvo ne smatra da je u ovom slučaju riječ o pokušaju ubojstva. Kako se doznaje, 28-godišnjak je i ranije bio u sukobu sa zakonom i to zbog droge, krađa i provala.\"...Koga taj ima iza sebe???Već je davno trebao biti u zatvoru.Kako to nije pokušaj ubojstva??Propust državnog odvjetništva...VELIKI,pa kad sljedeći puta nekog ubije,onda tom ko ga nije zatvorio treba skinuti glavu-al onda će nažalost biti kasno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare