To je to što me zanima!

VIDEO Upucali muškarca i ženu, prije toga se u njihov automobil zabio BMW talijanskih oznaka

Oko 4 sata ujutro u Lovinčićevoj ulici blizu sjedišta krim policije u Heinzelovoj propucani su muškarac i žena. Teško su ozlijeđeni, ali su izvan životne opasnosti. Policija je zatvorila sve
Vidi originalni članak

Oko 4 sata me probudila pucnjava, bilo je više rafala i zvučalo je kao da dolaze iz različitih oružja. Ovdje se već četiri noći netko naganja u skupim autima, ovo je katastrofa, ispričao nam je čitatelj. 

 POGLEDAJTE VIDEO: Pucnjava blizu sjedišta krim policije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je objavila da su propucani muškarac (31) i žena (31) u čiji se BMW na Ferenščici prvo zaletio BMW talijanskih registracija iz kojeg su izašli muškaraca i žena i verbalno se sukobili s njima, potom su ostavili auto i otišli. Nekoliko minuta kasnije dovezla su se četvorica muškaraca, jedan od njih je zapucao i ranio muškarca i ženu.

Teško su ozlijeđeni, ali izvan životne opasnosti.

Uživo iz Zagreba nakon pucnjave

- Policija je u ulici od ranog jutra - kaže susjed s kojim smo pričali i dodaje da je sve bilo zatvoreno sat vremena nakon pucnjave.

- Išli su ulicom od zgrade do zgrade i tražili počinitelje, ali koliko znam nisu nikoga još uhvatili. Ovo je katastrofa, noćima se tu naganjaju, sva sreća pa smo svi bili doma u to vrijeme. Ovdje ima djece i to nema smisla više - dodao je čitatelj. 

Na mjestu pucnjave su dva automobila, a oko njih označene čahure, njih sedamdesetak.

- Prijatelj je oko četiri ujutro čuo udarac, mislio da je potres. Potom je čuo vrisak žene i onda je nastala pucnjava - kaže susjed.

 

Idi na 24sata

Komentari 245

  • mortus 16.01.2021.

    Talijanski film iz 1976. godine: "Brutti, sporchi e cattivi" bi trebao ući u hrvatski školski odgojno-obrazovni program.

  • 16.01.2021.

    Čudo da su uopće dozvolili komentare na ovaj članak.

  • matalan 16.01.2021.

    Jedan od te sorte dilao dvd filmove na hrelji..pitam ga dođeš drugu nedjelju..veli ne u zaštiti sam gradonačelnika taj vikend..veli honorarno ga čuvam kad baulja gradom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare