To je to što me zanima!

VIDEO Pucnjava kod Kvatrića: U bolnici preminula ranjena žena

Sve se dogodilo oko 7.25 sati u petak. Policijski službenici izvukli su ozlijeđenu iz stana te joj je pružena liječnička pomoć
Vidi originalni članak

Muškarac na području Maksimira ispalio je hitac iz vatrenog oružja i ranio članicu obitelji, javlja zagrebačka policija. Sve se dogodilo oko 7.25 sati u petak. Policijski službenici izvukli su ozlijeđenu iz stana te joj je pružena liječnička pomoć.  No, iz policije su oko 9.30 sati izvijestili da je žena preminula u bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osumnjičeni je pod nadzorom policije.

- Taman sam se parkirala u toj ulici kad sam u 7.19 čula pucanj. Sin je izletio na balkon i počeo je vikati: 'Upomoć, upomoć! Zovite policiju!'. Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vrijeme, a kad je stigla je ogradila ulicu i rekla nam je da se udaljimo s mjesta događaja - ispričala nam je čitateljica.

Policija je ogradila ulicu policijskom trakom te ne propušta vozila ni pješake.

Susjedi pričaju kako u stanu žive tri generacije obitelji.

 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • MysterMario 06.04.2024.

    Sad kad se na sudu javi plavuša: " a koliko je dozvoljeno?"

  • markovic.lucija 05.04.2024.

    Uzasno je vidjeti takve vijesti iz naseg kvarta. Duboko suosjecam s obitelji preminule zene. Nadam se da ce pocinitelji biti privedeni pravdi sto prije.

  • kosar.lucija 05.04.2024.

    Ajme kakva tragedija. Pa zar ljudi nemaju apsolutno nikakvog postovanja prema zivotu? Nadam se da ce ubojice biti pronadene i privedene pravdi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare