To je to što me zanima!

Pucnjava u restoranu pokraj Vinkovaca: Ubili mladića (24)

Očevidom je rukovodio županijski državni odvjetnik. Policija traga za počiniteljem, priopćili su iz PU vukovarsko-srijemske
Vidi originalni članak

Mladića (24) iz Otoka ubili su sinoć oko 0.30 sati u pucnjavi kod Vinkovaca. Zločinu je prethodila svađa između nekoliko ljudi u jednom ugostiteljskom objektu na cestu Županja-Vinkovci.

Očevidom je rukovodio županijski državni odvjetnik.

Policija traga za počiniteljem, priopćili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Išli smo s društvom u jedan ugostiteljski objekt nedaleko Vinkovaca nešto poslije 23 sata, došli smo blizu i čuli pucanj. Brzo smo pozvali policiju i udaljili se, govori nam čitateljica.

>>>>Uskoro opširnije...

Idi na 24sata

Komentari 153

  • 21.07.2019.

    Pizza je bila ubojita 🤣

  • 21.07.2019.

    Komentari su vam odvratni decko je ubijen, mene zanima jel imo kakav skin na pistolju? Ako je zanima me sajt treba mi 🤣🤣🤣

  • katarina.5 20.07.2019.

    Ovo je nasa Hrvatska ha ha Nek vas bude sramota niko nije zasluzio da ga se ubije i oduzme mu se zivot kakav je ovo svijet nemate pojma sto se dogodilo zapravo zato bolje vam je da sutite nisu pozvali policiju da ga odvedu i kazne nego je pozvala svog decka rajka da rijesi problem kao iz sale a njoj ce dijete tako jednog dana zavrsiti ne sumljam takoder i svima koji bacaju glupe kom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare