To je to što me zanima!

Pucnjava u Kaliforniji: U San Joseu ubijeno osmero ljudi

Do pucnjave je došlo u željezničkom spremištu blizu glavne gradske zračne luke, a spremište se pretražujenakon što je pronađena "najmanje jedna" eksplozivna naprava, rekao je zamjenik šerifa
Vidi originalni članak

U pucnjavi u željezničkom spremištu u San Joseu u Kaliforniji u srijedu ujutro ubijeno je osmero ljudi, objavio je ured šerifa. 

Zamjenik šerifa okruga Santa Clara Russel Davis rekao je na konferenciji za medije da je i napadač mrtav. Naoružani napadač bio je zaposlenik Uprave za prijevoz dolinom Santa Clara (VTA). 

DRAMA U SAN JOSEU Masovna pucnjava u Kaliforniji: Nekoliko ubijenih i ozlijeđenih

Davis je rekao da ne može reći kako je napadač umro i jesu li policajci pucali na mjestu događaja. 

Do pucnjave je došlo u željezničkom spremištu blizu glavne gradske zračne luke, a spremište se pretražuje nakon što je pronađena "najmanje jedna" eksplozivna naprava, rekao je zamjenik šerifa. 

"Danas se dogodila strašna tragedija i naše misli i ljubav idu obitelji VTA", rekao je Glenn Hendricks, šef Odbora VTA na konferenciji za medije. 

San Jose, grad s milijun stanovnika smješten u srcu Silicijske doline, globalno je središte tehnološke inovacije i dom nekih od najvećih američkih tehnoloških kompanija. 

"Učinit ćemo sve što je moguće da se to više nikada ne ponovi u našem gradu", rekao je gradonačelnik Sam Liccardo. 

FBI je objavio da su i njihovi agenti na mjestu zločina. 

POJEDINOSTI SE ISTRAŽUJU Dvoje mrtvih, osmero ranjenih u pucnjavi u Minneapolisu

Masovne pucnjave česte su u Sjedinjenim Državama koja ima jednu od najviših stopa posjedovanja oružja na svijetu.

U ožujku je osmero ljudi, uključujući šest Azijki, ubijeno u nizu napada na salone za masažu u i okolici Atlante. Nekoliko dana kasnije 10 osoba je ubijeno u trgovini u Boulderu u Coloradu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Jadranka Belančić 27.05.2021.

    Silicijska dolina? Hmmm? Tamo me ne čudi, mnogi zločesti žive tamo ... A gdje živi Bill Gates? 😞

  • Gavranović 27.05.2021.

    Ustav garantira pravo na nošenje oružja. Kao i pravo na samoobranu. Što nema nikakve veze sa ovim slučajevima. Korona ludilo ima. Ljudima se trga film. Dalke potpuno je pogrešno zaključiti da se "ovo dešava radi oružja". Jer bilo ga je i prije , Sve je isto kao i prije osim jednog sitnog detalja. Kojeg? Koronaludila.

  • mdcro24 26.05.2021.

    Kod njih se oruzje kupuje ko zvakaca guma, samo se rokajte ni frks

Komentiraj...
Vidi sve komentare