To je to što me zanima!

Ubojstvo u Kaštelima: Dvojicu ranio, jednog ubio i pobjegao

Velike policijske snage su na terenu, a dio Kaštela je blokiran. Prema prvim informacijama, riječ je o obračunu dobro poznatih pripadnika krim miljea...
Vidi originalni članak

U Kaštel Kambelovcu u nedjelju navečer došlo je do pucnjave. Kako piše Dalmacija Danas, jedna osoba je preminula na mjestu događaja dok su još dvije ozlijeđene.

Počinitelj se dao u bijeg.

Velike policijske snage su na terenu, a dio Kaštela je blokiran. Prema prvim informacijama, riječ je o obračunu dobro poznatih pripadnika krim miljea. I ubijeni i jedan od ranjenih muškaraca su navodno već preživjeli nekoliko pokušaja atentata.

Policija je u 00.16 obavijestila javnost o događajima u Kaštelima: Poštovani, večeras oko 22.50 u Kaštelima je došlo do sukoba između više osoba pri čemu je iz vatrenog oružja jedna muška osoba smrtno stradala, dok su dvije muške osobe prevezene u bolnicu uslijed ozljeda zadobivenih od vatrenog oružja. Mjesto događaja je osigurano, te slijedi obavljanje očevida kojim će rukovoditi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva koji izlazi na mjesto pucnjave, navode.

Više informacija uskoro…

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • sarsimemb 15.06.2020.

    Ovi događaji govore da netko ne obavlja svoj posao,a uredno plaću prima.

  • samosamrealan 15.06.2020.

    najjaci su mi ti kaj bjeze, kao pobjeci ce...

  • Jožek121 15.06.2020.

    Obračun banda i mafije završio na najbolji naćin, uštedjeli su novac i vrijeme našem sudstvu koje bi ih i onako oslobodilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare