To je to što me zanima!

Pucnjava u Münchenu: Hrvat je ubio svog kolegu pa onda sebe

Sumnja se naime da je mladić (29) ubio muškarca (45) i nakon toga sebe. Njemački mediji pišu da je su ubijeni bili voditelj gradilišta i radnik. Prema prvim informacijama, Hrvat je bio voditelj gradilišta
Vidi originalni članak

Policija u Münchenu je u četvrtak u 8.50 sati dobila dojavu o pucnjavi na gradilištu kod Mariahilfplatza, blizu središta grada.

NIJE TERORIZAM Pucnjava na gradilištu u gradu Münchenu: Ubijena su dvojica

Prema zadnjim informacijama koje je objavio tz.de, napadač je mladić (29) iz Augsburga koji ima njemačko i hrvatsko državljanstvo.

Na intervenciji je bilo čak 150 policajaca. Oni sada pokušavaju saznati motiv ubojstva i samoubojstva. 

Policija je blokirala okolne ulice, a izdali su i upozorenje na engleskom jeziku na kojem su rekli da građani nisu ugroženi i da je riječ o intervenciji zbog dvoje mrtvih ljudi. 

Prema pisanju portala tz.de riječ je o gradilištu koje se nalazi na mjestu bivšeg zatvora. Oko njega su se godinama svađali. Novine "Biss" su htjele da tamo bude hotel u kojem bi živjela djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja se školuju. No ti su planovi propali i sada se na tom mjestu grade luksuzni stanovi. 

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 185

  • EU LAW 22.02.2019.

    Bez obzira sto se ovdje radi o dvojnom drzavljansvu jedne strane treba pogledati istini u oci i cekati potpuno izvjesce gdje se vec sada nadzire da se tu radilo o vrlo losim poslovnim odnosima, neprofesionalnom pristupu a nesluzbeno se prica da se ovdje radilo o sustavnom maltretiranju nadredjenog nad podredjenim. Treba svakome biti jasno da ce ovaj dogadjaj ostaviti posljedice na uvoz radnika sa Balkana u gradjevinski sektor sve dok poslodavci ne predoce svu potrebnu dokumentaciju o psiho sposobnosti ,proslosti radnika ( policijsko- pravosudni ) certifikat o nekaznjavanju

  • digić 22.02.2019.

    Njemci samo nek se pokriju po uhima turci im voze po švabiji pijani i bez šare a imaju beskučnika i ološa do bola mi Hrvati se bar ne prekenjavamo kakvi jesmo jesmo.

  • savskokupaliste 21.02.2019.

    Nitko mu nije rekao da je 2 WW završen..

Komentiraj...
Vidi sve komentare