To je to što me zanima!

Pucnjava u Splitu: Nasred ulice muškarcu (28) propucao vrat

Više detalja o pucnjavi bit će poznato nakon očevida, kao i koliko su teške ozljede ranjenog muškarca (28). Neslužbeno se doznaje kako je priveden muškarac koji se dovodi u vezu s napadom
Vidi originalni članak

U Janjevskoj ulici u Splitu večeras je oko 21.40 sati propucan muškarac. Kako je javila splitska policija, muškarac je ranjen u vrat i prevezen u bolnicu, no još nije poznato o koliko se teškim ozljedama radi.  

Kako se neslužbeno doznaje, ranjeni muškarac je M.B. (28), koji je i 1. svibnja bio na meti napadača. Tad je zadobio četiri prostrijelne rane. Bio je u zatvoru još kao maloljetnik i to zbog ubojstva.

Više detalja o ovoj pucnjavi bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku. Neslužbeno se doznaje kako je priveden jedan muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom, a policija pretražuje i parkiralište u Janjevskoj na kojem je i bila pucnjava.

Uskoro opširnije

Idi na 24sata

Komentari 73

  • h1gh_3nd 07.12.2018.

    neznaju ga ni upucat heheheh jaka mafija

  • Hrvat1979 05.12.2018.

    Mislim da je zaista vrjeme,da se pocnu kaznjavat ti sto hodaju sa pistoljima okolo,teske tjelesne ozljede i ostalo,kad bi kazne bile preko 10 godina manje bi tog bilo,sta je tako tesko to napravit!

  • Franfen 05.12.2018.

    Bit ce manjih guzvi na magnetskoj, ako mu ostane koji metalcic u vratu/nogi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare