To je to što me zanima!

Pucnjava u Zagrebu: Muškarac na Trešnjevci ispalio više hitaca prema 33-godišnjaku i pobjegao

Nepoznati počinitelj je iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca u smjeru muškarca (33) koji je netom prije parkirao i nalazio se pored svog osobnog automobila
Vidi originalni članak

Došlo je do pucnjave na automobil ispred zagrebačkog kluba Ritz u kasnim večernjim satima, javila je zagrebačka policija.

Do pucnjave je došlo oko 21.45 sati, na Trešnjevci, u ulici Florijana Andrašeca. Zasad nepoznati počinitelj je iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca u smjeru muškarca (33) koji je netom prije parkirao i nalazio se pored svog osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka.

Nakon toga nepoznati počinitelj je pobjegao, a muškarac (33) nije ozlijeđen već je došlo do oštećenja osobnog automobila kao i jednog parkiranog osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka. Kriminalističko istraživanje je u tijeku..

- Ja sam kod kluba bio negdje oko 23.20 sati i tada je cesta bila zatvorena. Policija nije puštala nikoga, ni aute ni pješake. Svašta se u tome trenu pričalo. Kasnije su klubovi normalno radili - rekao nam je čitatelj koji je snimio mjesto događaja.

- Nije se moglo ući u klub. Nastala je panika. Provjeravali su nas sve imamo li oružje sa sobom. Dva sata je to sve trajalo. Promet je bio zatvoren. Užas - rekla nam je čitateljica.

 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • TVP 07.04.2024.

    Kad od takvih primitivaca nitko za ništa ne odgovara onda imamo ovaj sveopći i prejadni cirkus u porastu. Društveno i sustavno dno dna

  • kamatar 07.04.2024.

    Nije vratio kamatu ili nije platio drogu kada je pred Ricom

  • Cheyenne 07.04.2024.

    Moraš biti probisvijet da ideš po klubovima, tamo se ide da se napije i uzme bijeli prah

Komentiraj...
Vidi sve komentare