To je to što me zanima!

Pula: Taksist na kišu izbacio ženu s djevojčicom i bebom

Redakciji Glasa Istre se javio suprug izbačene žene ogorčen nad postupkom taksista kojeg je iznerviran verbalno, a zatim i fizički napao. Obojica će dobiti prijave
Vidi originalni članak

Tijekom nevremena koje je u srijedu pogodilo Pulu taksist Cammea iz automobila je na pljusak izbacio ženu s djevojčicom i bebom starom samo 36 dana, piše Glas Istre. Redakciji se javio suprug izbačene žene ogorčen nad postupkom taksista. Ispričao je kako je njegov automobil zbog obilne kiše zaglavio te je obitelji pozvao taksi. Kada je stigao žena se s djecom smjestila u taksi, a B. V. dječja kolica ubacio u prtljažnik. Žena ga je izbezumljena nazvala nakon minute i rekla kako ih je taksist izbacio na najveći pljusak. B. V. se vratio na mjesto gdje ih je taksi pokupio i počeo prepirku s vozačem.

- Vikao sam na njega da nije normalan, da ih je mogao odvesti kući pa se vratiti po druge putnike ili ih pokupiti pa ih odvesti zajedno, bilo što, ali da nije normalan pustiti bebu na kiši. Na to je taksist otvorio vrata i pritom me njima lupio u glavu - ispričao je za Glas Istre. 

Tada je 'puknuo' i potukao se s vozačem kojem je u pomoć priteklo nekoliko kolega. Sišla je i punica B. V. Ubrzo je stigla policija koja je izvijestila da će protiv 48-godišnjeg taksista i 28-godišnjeg klijenta podići prijave. 

Ivan Starčević, izvršni direktor Cammea Pula, rekao je kako je njihov vozač ''došao po druge putnike i nije mogao povesti gospođu''. Rekao je i kako je vozač ženi pokušao mirno objasniti nastalu situaciju no njezin suprug je započeo svađu i nasrnuo, a vozač mu, tvrdi, nije niti uzvratio. Istaknuo je i kako je dotični vozač među kolegama na glasu kao uzoran. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • 22.09.2012.

    Zamišljam ovako - Taksi je došao po druge ljude a žena s bebom se napravila luda (možda i lažno predstavila) i ušla u auto - onda su se oni "drugi ljudi" pobunili (taj dio u priči fali) i taksist je počeo istovarati gospu s djetetom ali kako vidimo nije bila samo gospa nego i muž i gospođa majka koji su se na račun bebe također mislili ukrcati prije "drugih ljudi" koji su taksi i naručili. Kad je taksist počeo s iskrcajem došlo je do šore. :))) Ovoj priči strašno fale "drugi ljudi" jer mi se čini da su oni sve zakuhali. Zato molim hitno intervju s njima ili barem objasniti njihovu ulogu!! :))

  • MirjanaČokešić-Bošnjaković 21.09.2012.

    ovo je strašno.zbog čega svi ovi ljudi koji imaju kritike na firmu taxi cammeo d.o.o. imenom i prezimenom svoje kritike ne upute direktoru navedene firme.zašto nitko ne piše o kvalitetama ove firme?koliko staraca bi sjedilo doma da im vozači taxi cammea ne pomognu po stepenicama,ponijeti špežu itd.koliko dostava nepokretnima upravo naprave ovi vozači o kojima se konstantno piše u negativnom smislu.naravno,bebica nije smjela ostati na kiši,ali za to nije odgovoran vozač.odgovorni su roditelji.ako nije bilo slobodnog vozila taxi cammea,postoje i drugi prijevoznici,roditelji su ti koji trebaju brinuti i štititi dječicu i snaći se u ovakvim situacijama,a ne vozač koji ima rutu puta.negdje drugdje je možda čekala druga bebica,možda starica,invalid.pa ne možemo se ljudima mješati u poslove i misliti samo na sebe.i moja kći se vozi taxi cammeom.nikada ništa nije ružno doživjela.sve same pohvale.nije lijepo "pljuvati" po nečijem trudu i radu.vjerujem da je vozač mogao pomoći rado bi pomogao.

  • Molly_1 21.09.2012.

    cameo je najgori taxi... uzas i sramota...

Komentiraj...
Vidi sve komentare