To je to što me zanima!

Puljak ukida radno mjesto Maje Đerek nakon upozoravanja na nepravilnosti u njihovom radu?

Kad je donosio zadnji reustroj gradske uprave 2022. godine Puljak nas je uvjeravao da je takav reustroj idealan i najbolji u povijesti, podsjetio je Tomislav Šuta predsjednik splitskog HDZ-a
Vidi originalni članak

Danas je sjednica splitskog Gradskog vijeća na čijem je dnevnom redu preustroj gradske uprave, a priča se i o ukidanju radnog mjesta  pročelnica Upravnog odjela za gradsku imovinu Splita. 

KOMENTIRA IVAN PANDŽIĆ Suludo, ali je i pravno točno: Prijavite kriminal Uskoku, ali za državu službeno niste zviždač

Gradonačelnik Ivica Puljak i njegov Centar već preustrojili službe u Banovini, a danas se očekuju dodatne promjene, piše Večernji list.

- Kad je donosio zadnji reustroj gradske uprave 2022. godine Puljak nas je uvjeravao da je takav reustroj idealan i najbolji u povijesti, misleći da ga je prilagodio svima koje je htio zbrinuti u gradsku upravu. Iznenada mu je planove poremetila Maja Đerek, pa sada predlaže novi preustroj s ciljem da onemogući Đerek eventualni povratak u Banovinu, kojeg se boji po završetku postupka koji je u tijeku - rekao je Tomislav Šuta predsjednik splitskog HDZ-a.

BILJKE NABAVLJA HDZ-ovac VICE 'Halo, OLAF, možete li ući među rijetko bilje? Botanički nabujao s 330.000 na 3,5 milijuna eura'

Podsjetimo, Maja Đerek, suspendirana pročelnica Upravnog odjela za gradsku imovinu Splita, podnijela je kaznene prijave protiv gradonačelnika Ivice Puljka, te oba zamjenika, Bojana Ivoševića i Antonija Kuzmanića, kao i protiv više djelatnika gradske uprave.

PRAVOMOĆNA PRESUDA Razotkrila je Banožićevo muljanje sa stanom, ali za sud Maja Đerek nije zviždačica!

Kao piše DP, u kaznenoj prijavi navode se različiti slučajevi u kojima su Ivošević i Kuzmanić navodno implicirani u nepravilnosti. Ivošević se sumnjiči za sukob interesa i pokušaj trgovine utjecajem u vezi s donošenjem Pravilnika o davanju stanova u najam, ali i zbog pritisaka u slučaju Peškarija (Noštromo). Kuzmanić je prijavljen zbog navodnog pokušaja pogodovanja u vezi s otkupom zemljišta na Spinutu. Kazneno su prijavljeni i za navodno pogodovanje privatnim poduzetnicima vezanim za HDZ oko Botaničkog vrta i navodno zataškavanje od strane Puljka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ucjena 12.02.2024.

    Konj, da ne dođe na red, netko će ga ipak otkriti, vidi mu podmukli

  • Aurora2 12.02.2024.

    To je taj isti koji se hvali kako podržava zviždače ,ali ako nisu u njegovoj butigi , prihvatća jedino zvižduk svoje supruge

Komentiraj...
Vidi sve komentare