To je to što me zanima!

Puljak: 'Vjerujem u pobjedu, a ovi izbori su referendum o redu ili o budućnosti i prošlosti'

Ne bojimo se ničega. Nadamo se da će nam građani sada dati i veći podršku, a s partnerima ostvariti stabilnu većinu, rekao je
Vidi originalni članak

Bivši gradonačelnik Splita, Ivica Puljak za N1 govorio je o današnjem padu kvoruma, situaciji u Gradu i nadolazećim prijevremenim izborima. 

Istaknuo je kako vjeruje da će ponovno biti izabran za gradonačelnika Splita. 

Sjednica Gradskog vijeća danas se nije održala do kraja, a Puljak navodi da su to “očekivali, ali nisu priželjkivali”

OPLEO PO PETRANOVIĆU Kerum novinaru Dalmatinskog portala: 'Ivošević i ti ste Srbi. Naš Uskrs je bio prije vašeg'

Pad kvoruma u splitskoj Gradskoj skupštini opisao je kao “političke igre Keruma, HDZ-a i SDP-a.”

- Gradski vijećnici stranke Centar i HDZ-a jučer su dali ostavke i stvorili su se svi uvjeti da se Gradsko vijeće raspusti i održe izbori - rekao je.

'HDZ i SDP namjerno srušili kvorum'

- Neizvjesno je hoće li se kotarski izbori održati zajedno s izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće s obzirom na to da su to izbori važni, na najnižoj razini, a izlaznost je vrlo mala i pogoduje strankama kao što su HDZ i SDP. Ako bi se održali u isto vrijeme, izlaznost bi bila puno veća, i ostale bi stranke, kao i stranka Centar, imala bi veće šanse. Mislim da su HDZ i SDP namjerno srušili kvorum kako bi se spriječili održavanje kotarskih izbora - istaknuo je Puljak.

'NAJAKTIVNIJI SAM GRADSKI VIJEĆNIK' Tajnik SDP-a Davor Matijević je službeno kandidat te stranke za splitskog gradonačelnika

Tvrdi da su ostavke dali kako bi od građana dobili još veću podršku.

- Ne bojimo se ničega. Nadamo se da će nam građani sada dati i veći podršku, a s partnerima ostvariti stabilnu većinu. Ovi izbori su referendum o redu ili o budućnosti i prošlosti - zaključio je Puljak.

INTERVJU SA SDP-OVCEM Mišo Krstičević: Puljak igra na kartu žrtve. Ljut sam na Merzel, guraju nas u isti rov kao i HDZ

Idi na 24sata

Komentari 1

  • čimbenik 26.04.2022.

    To što Puljak vjeruje u pobjedu, u redu je. Treba se Puljak zapitati koliko mu građani Splita više vjeruju obzirom da se pokazao kao pravi cirkusant.

Komentiraj...
Vidi sve komentare