To je to što me zanima!

Pupić Bakrač pušten iz policije

Kaznena prijava za prijetnju smrću županu Božidaru  Longinu stići će mu 'redovnim putem', kako kažu u policiji, a znači poštom. Dobio je i prekršajnu prijavu iz zakona o oružju
Vidi originalni članak

Marko Pupić Bakrač, zadarski oporbeni vijećnik pušten je oko 21 sat iz zadarske policije, gdje je bio po krim istraživanjem. Kaznena prijava za prijetnju smrću županu Božidaru  Longinu stići će mu 'redovnim putem', kako kažu u policiji, a znači poštom. Dobio je i prekršajnu prijavu iz zakona o oružju, ali ne zato što je lovačku pušku koju su mu našli pretragom kuće u Gračacu, imao ilegalno nego zato što je nije pravilno uskladištio dok je van upotrebe.

- Kriminalističko istraživanje odrađeno je u suradnji s državnim odvjetnišvom - rekla je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Ispred državnog odvjetništva u petak će Marko Pupić Bakrač održavati konferenciju za novinare na tu temu.

A tema je objava od 8.listopada na društvenoj mreži u kojoj Pupić Bakrač piše da se političaru, dužnosniku i hadezeovcu sa psećim nadimkom sprema kineski ražanj. Župana Božidara Longina od milja zovu Bobi. Njegovi stranački kolege iz Akcije mladih kažu da je to metafora za političku eutanaziju, ali policija drži da je za kaznenu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • med_1 22.10.2020.

    Nije da mi je nešto drag mpb ali ovo je potpuno idiotski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare