To je to što me zanima!

Pusić: Na našim sjednicama radimo, a bivši su paradirali

Vlada funkcionira prvorazredno i ne treba se uzrujavati kad se netko ne slaže, poručila je Pusić. Čačić je također dodao da Koalicija i Vlada funkcioniraju odlično
Vidi originalni članak

Čelnici Hrvatske narodne stranke u subotu ujutro su na press konferenciji za novinare bili složni u tvrdnji da u Vladi nema nikakvih problema i da sve funkcionira savršeno. Predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Ivan Vrdoljak našalio se pa je rekao kako je situacija u Vladi kao u filmu "Beskrajan dan"

- Koalicija i Vlada funkcioniraju odlično. Nema problema, normalno se radi - kratak je bio Vrdoljak dok je Radimir Čačić istaknuo kako uvijek može doći do nerazumijevanja

- Može doći do pokvarenih telefona pogotovo u tako zgusnutom vremenskom razdoblju. Ali ova Vlada vlada tek 50 dana i dosad smo pripremili proračun i moramo si dati prostora da djelujemo. Imamo energiju i optimizam bez obzira na teškoće i izazove i bez obzira na prilično spaljenu zemlju u svim segmentima, a pogotovo u gospodarstvu - kazao je Čačić

Pusić: U poslu dolazi i do sukoba

- Istina je da HNS I SDP imaju drugačiji pristup od HDZ-a, naš je malo više radni, a malo manje paradni. Vlada funkcionira prvorazredno i ne treba se uzrujavati kad se netko ne slaže. Jer Vlada nije kulisa već posao. Redovni posao u kojem se ponekad događaju i sukobi - kazala je Pusić.

- HNS - u je strateški, dobrodošao i nezaobilazan partner SDP i obrnuto. Mi proizvodimo sinergiju - naglasila je Pusić. 

'Nema prepreke da Ferenčak uđe u NO, ali je povukao kandidaturu'

Na novinarski upit o imenovanju te naknadnom povlačenju imenovanja HNS-ovca Srećka Ferenčaka u Nadzorni odbor Janafa, Čačić je rekao kako ne postoje zakonske prepreke za Ferenčakovo imenovanje, no da je povukao kandidaturu smatravši da bi mogla štetiti vladajućoj koaliciji.

Izbori u HNS-u 17. ožujka

Izborni sabor stranke održat će se 17. ožujka. Predsjedništvo stranke za predsjednika će predložiti Radmira Čačića, a za potpredsjednike Vesnu Pusić i Ivana Vrdoljaka.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • čijismo 20.02.2012.

    da se ova uvati madraca pa jeb..se nama , nek madracira ,al uvatila se rasprodaje zemlje svete krvlju natopljene

  • kristov 20.02.2012.

    Čak što više, funkcionira izvrsno, samo za čije interese i na koji način! Pametni se stide onoga čime se budale ponose!!!

  • guiliano 20.02.2012.

    nemoj Vesnice, nemoj srecice nemoj vise ,veceg zla od tebe Hr ne imase, zauzmi red cekanja za Remetinac..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare