To je to što me zanima!

Pustili lampione, jedan sletio na Katedralu i zapalio platno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Građani su se okupili na Dolcu kako bi pustili lampione povodom perfromansa Kapulica i lampioni. No, jedan lampion je sletio na skelu zagrebačke Katedrale
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Dolcu okupilo se više od tisuću ljudi kako bi pustili papirnate lampione u zrak povodom performansa " Kapulica i lampioni". Nakon 20 sati građani su pustili lampione u zrak, no jedan je sletio na skelu i zapalio platno na njoj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čim je sletio na skelu zapalio je platno , a odmah smo poslali vatrogasce - kazao je čitatelj koji je fotografirao nezgodu.

Zagrebački vatrogasci su odmah intervenirali i ugasili požar.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • s1983 23.12.2014.

    Sinoć smo muž i ja s troje djece gledali taj performans..I mogu vam reći da smo požalili trenutak kad smo došli,toliko lampiona na mjestu je odmah izgorilo.Nikud se nismo mogli pomaknuti,lampioni su padali na ljude.Bilo je katastrofa,roditelji sa djecu su se htjeli makniti ali jednostavno nisi imao gdje...pored mene je bilo 8 djece.ja i moj muž molili smo tipa da ne pali lampion jer će nekog zapalit i on na to... PA KAJ ONDA, KAJ STE DOŠLI i gurne ženu koja je držala dijete.Ja osobno podržavam sve humanitarne akcije ali mislim da ovaj performans je stvarno opasan.

  • JerkoKC 23.12.2014.

    Prisustvovao sam jednim svatovima i samo strepio da taj lampion ne padne na jednu od mnogih lahti.Ne mogu ni zamisliti kakve bi bile posljedice.Pojedinci na uzroke uopće ne misle.

  • odiseja 23.12.2014.

    koji cirkus, više štete u svakom pogledu, nego koristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare