To je to što me zanima!

Pustili pedofila koji je silovao kćer, sada živi u blizini škole

Novi Zeland: Ronald Van der Plaat (82) je kćer vezao i glavu joj gurao u kutiju dok je izvodio seksualne napade. Ostala je trudna dok je imala 12 godina i prenio joj je bolest
Vidi originalni članak

Ronald Van der Plaat (82) s Novog Zelanda je seksualno zlostavljao svoju kći Tanjas Darke od njezine devete godine i sve dok je bila u tridesetima. Vezao ju je lancima i lisicama, a glavu joj je gurao u kutiju dok je izvodio divlje sekualne napade.

Tanjas je ostala trudna kad je imala 12 godina, a prenio joj je i infekciju.

Bio je u zatvoru, a pušten je prvi put 2010. godine. No nakon što je viđen u muzeju kako za ruku drži jednu djevojčicu, opet su ga zatvorili. Ipak, sad je opet oslobođen i živi 400 metara od osnovne škole u istoj kući u kojoj je zlostavljao kćer.

Zajednica s tim nije zadovoljna jer se boje da bi mogao ponoviti zločine. Ronald mora nositi nadzornu narukvicu i ne smije se približavati mjestima na kojima se nalaze djeca mlađa od 16 godina. Tanjas je napisala knjigu, a njezin je otac ne smije kontaktirati, piše Express. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Super baka 31.05.2016.

    ma sudila bi ja njemu po kratkom postupku, smeće jedno!

  • mede 13.05.2016.

    vlastitu kćer silovat dijete od 9 godina,evo kraj mene moja mala 9 joj godina i da mi je neko tako iskasapi i to još otac svoje dijete prestrašno.di je majka u ciloj priči,morala je znat što ga nije ubila

  • mede 13.05.2016.

    monstruma se nikad više nije smilo pustit na slobodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare