To je to što me zanima!

Pustili Škoru pa ga prekinuli: 'Ma to su tehničke poteškoće'

Gaf je napravila i Kolinda u svom govoru kada je nazvala pokojnu legendu hrvatske košarke Dražena Petrovića Zadraninom. Kasnije se ipak ispravila
Vidi originalni članak

Mladež je u dvorani silno euforična, teško je reći je li im to tako naređeno, ili su doista očarani skupom. Neslužbene procjene govore o 2000 ljudi u dvorani.

Pogledajte atmosferu na skupu: 

Milijan Brkić je skoro ostao bez glasa, a dok je Brkić govorio, Plenković je nervozno popravljao frizuru. Lino Červar je održao takav govor da su se mnogi u dvorani pokupili na jednu cigaretu i uhvatili malo zraka.

Plenković je poslije svoga govora doista dobio silno velik pljesak. Kolinda Grabar Kitarović je Plenkoviću uzvratila da će i ona govoriti dulje od tri minute, pa napravila gaf nazvavši pokojnu legendu hrvatske košarke Dražena Petrovića Zadraninom. Ipak se kasnije ispravila. 

SKUP U ZAGREBAČKOJ CIBONI Tisuće HDZ-ovaca su na skupu: 'Kolinda je istinski domoljub'

U dvorani se mogla  čuti i Thompsonova pjesma 'Lijepa li si'. Thompson je pjesmu snimio s nekoliko prijatelja, a jedan od njih je i Miroslav Škoro.

Pjesma je počela u 12. minuti, a u trenutku kada se začuo dio koji pjeva Škoro: "Prepoznah ljepotu tvoju, što probudi..." - pjesma je naprasno prekinuta.

Neslužbeno smo doznali da je riječ o "tehničkim poteškoćama" sa zvukom. 

Idi na 24sata

Komentari 363

  • stbbb 20.12.2019.

    Ja sam glasac za Budaka, Kvaternika.... ovi me ne zanimaju. BOG I HRVATI!

  • cicinakitu 20.12.2019.

    Lino cervar...hmmm...ne bi li on trebao misliti na neko prvenstvo???

  • Plava Laguna_2 20.12.2019.

    Da,da😠 Nestalo struje👊🏼

Komentiraj...
Vidi sve komentare