To je to što me zanima!

Put po svijetu sažeo u minutu: Prepoznajete li Lijepu našu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jordan Simons iz Engleske odlučio je dati otkaz. Umjesto na posao, spremio se za put. Odlučio je pokazati kako je to nešto što može svatko, jer nema bogatu obitelj
Vidi originalni članak

Jordan je na put krenuo 2014. godine, a do sad je proputovao 46 zemalja na četiri kontinenta. Jedna od zemalja je i Hrvatska. Svoja je putovanja redovito snimao, pa je napravio minutni video u kojima se na sekundu prikazuje po jedna zemlja u kojoj je bio. Možete li prepoznati Hrvatsku u videu?

POGLEDAJTE VIDEO: Mladić dao otkaz i obilazi svijet

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi uspio u svom naumu, prije nego što je krenuo na put prodao je većinu svojih stvari, a naučio je i "web" dizajn, jer je shvatio da je to jedini način da se nastavi financirati na putovanjima.

Iako uspijeva podmiriti sve svoje troškove gdje god se nalazio, živi s budžetom od dvadeset dolara dnevno. Negdje je ta suma "pravo bogatstvo", no u većini zemalja ipak se radi o skromnijem iznosu.

Jordan se trenutno nalazi u Australiji, gdje radi na privremenoj radnoj vizi, a ondje skuplja novac za iduću lokaciju. On se nazvao "digitalnim nomadom". "Nisam imao nikakvih privilegija, niti sam se rodio u bogatoj obitelji. Zapravo, nisam ni po čemu poseban, što dodatno dokazuje činjenicu da ovo što ja radim, zapravo može svatko!" dodao je Jordan


Idi na 24sata

Komentari 5

  • Moslavka 10.10.2015.

    Treba malo usporiti. Zmignes i ne vidis deset zemalja. Lijepo za njega, neka uziva ali ja to ne bih savjetovala mojem sinu koji je isto web designer i producer pa zato ovaj video ne bude ni vidio.

  • kung fu panda 08.10.2015.

    lijepo je ali uspori malo taj video dobiti ću epi napad od brzine

  • Francisco_1 07.10.2015.

    Uživancija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare