To je to što me zanima!

'Putin je ratom u Ukrajini prešao granicu barbarizma'

Jako je važno da se ujedinimo kako bi sve ovo što prije završilo. Što strože budu naše sankcije, što više budemo pomagali Ukrajini, ovaj sukob će prije završiti, istaknuo je britanski premijer Boris Johnson
Vidi originalni članak

Britanski premijer Boris Johnson u četvrtak je optužio Rusiju da je ratom u Ukrajini prešla granicu barbarizma i pozvao Zapad na pooštrenje sankcija kako bi se ovaj konflikt okončao.

NATO SAMIT U BRUXELLESU UŽIVO Milanović: Rekao sam im za letjelicu. Neki nisu ni znali da je dron pao, vidjelo se na njima

- Vladimir Putin već je prešao granicu i okrenuo se barbarizmu - kazao je Johnson novinarima pri dolasku u Bruxelles na izvanredni jednodnevni samit NATO-a, EU-a i zemalja G7.

>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje

NE ŽELE PREKINUTI VATRU Borrell: Rusija ne želi sjesti i razgovarati, oni žele okupirati

Istaknuo je važnost uvođenja daljnjih sankcija.

- Jako je važno da se ujedinimo kako bi sve ovo što prije završilo. Što strože budu naše sankcije, što više budemo pomagali Ukrajini, ovaj sukob će prije završiti -  istaknuo je.

IZVANREDAN SAMIT NATO-A Stoltenberg upozorio: 'Rusija bi mogla kontaminirati i teritorij NATO-a kemijskim oružjem'

Ruski predsjednik Vladimir Putin poslao je svoje vojnike u Ukrajinu zbog onoga što on naziva „specijalnom vojnom operacijom“ za demilitarizaciju i „denacifikaciju“ Ukrajine. Iz Moskve poriču ciljanje civila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bobiii 24.03.2022.

    A nazi Azov koji obučavate,naoružavate i financirate? Isto kao Alkaidu u Siriji. Napravili su klaonicu u Mariupolu, u kojem je 92 proruskog stanovništva,stotine trupala leže po ulici,puca se na svakog izdajnika koji bježi iz grada. Ruski civili su nacistima živi štit.

  • picuskin 24.03.2022.

    Slava Ukrajini smrt porobljivačima

  • Indijanac/prvi 24.03.2022.

    Buđenje je tu.... počelo je.... pljušti bijes krojitelja ovozemaljskog života... sve ima kraj pa će nadajmo se skori doći i zlu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare