To je to što me zanima!

Putin oštro: Američki marinci u Ukrajini su nova opasnost!

Ukrajinski ministar unutarnjih poslova je na Facebooku objavio vijest o dolasku 290 pripadnika 173. zračne brigade američke vojske koja je inače stacionirana u Italiji
Vidi originalni članak

Veleposlanik SAD-a u Ukrajini Geoffrey Pyatt objavio je na Twitteru da su američki vojni instruktori pristigli kako bi obučavali vladine snage.

On nije objavio o kolikom je vojnom kontingentu riječ, ali je zato ukrajinski ministar unutarnjih poslova Arsen Avakov na Facebooku objavio vijest o dolasku 290 pripadnika 173. zračne brigade američke vojske koja je inače stacionirana u Vicenzi u Italiji. 

Kremlj je reagirao vrlo oštro:

"Prisutnost stranih instruktora u Ukrajini gdje se unutarnji sukob i dalje nastavlja na jugoistoku zemlje i gdje nikako da zažive uvjeti mirovnog sporazuma iz Minska, ne pridonosi smirivanju sukoba. Naprotiv, to samo dodatno destabilizira stanje”, objavio je Dmitrij Peskov, glasnogovornik Vladimira Putina. Ranije je već Velika Britanija poslala 75 instruktora.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Alienser 18.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Peti11 18.04.2015.

    Kada su Ameri bombardirali Srbiju,svi smo pljeskali a sada pljujemo po njima.Izgleda neznate tko je Putin i Rusija.

  • RobertC 18.04.2015.

    ja bi bajvise volio da se ameri i rusi potuku medjusobno, iobsko je svijet prenapucen vec

Komentiraj...
Vidi sve komentare