To je to što me zanima!

Putin poslao 'Bijele labudove' iznad Barentsovog mora: Oni mogu lansirati nuklearne glave

Bombardere prozvane Bijelim labudima, u misiju su ispratili borbeni zrakoplovi MiG-31. Let se dogodio u vrijeme kada je Putin u službenoj posjeti Iranu
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin poslao je dva nadzvučna bombardera Tu-160 iznad Barentsova mora sjeverno od Norveške, Finske i Švedske, piše Daily Mail.

Ovi vojni avioni sposobni su nositi lansirati nuklearne bojne glave, a služe kao podsjetnik na protivljenje Moskve širenju NATO-a. Može nositi i hipersonične projektile, ali kako nema obrane, mora biti u pratnji vojnih aviona. Na sebi može imati 40 tona vojne opreme.

BIVŠI ŠEF NATO-A RASMUSSEN: 'Macron je katastrofa, Zapad je pogriješio, a Putin shvatio da može 'uzimati' sve što poželi...'

Bombardere prozvane Bijelim labudima, u misiju su ispratili borbeni zrakoplovi MiG-31. Let se dogodio u vrijeme kada je Putin u službenoj posjeti Iranu.

- Svi letovi aviona ruskih zračno-svemirskih snaga provode se u strogom skladu s međunarodnim pravilima korištenja zračnog prostora - priopćilo je ministarstvo.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • fantom 48 21.07.2022.

    Labudove poskidati kao golubove .

  • heroj Tito.. 20.07.2022.

    ili će izgubiti svi ili će se putinu popustiti...treće opcije nažalost nema

  • 20.07.2022.

    na naslov spisatelja pitam se jel putin bolestan

Komentiraj...
Vidi sve komentare