To je to što me zanima!

Putin šalje najveći ruski nosač aviona, želi do kraja uništiti IS

Putin u Siriju šalje nosač aviona Admiral Kuznjecov s 30 mlaznih lovaca i 30 helikoptera. Rusija ej tu odluku donijela nakon nedavnog terorističkog napada u Bangladešu i Bagdadu
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin će poslati najveći ruski vojni brod u Siriju kako bi pokušao zauvijek uništiti ISIL. Putin u Siriju šalje nosač aviona Admiral Kuznjecov s 30 mlaznih lovaca i 30 helikoptera.

Rusija je tu odluku donijela nakon nedavnog terorističkog napada u Bangladešu gdje u ubijeno 20-ak ljudi i nakon napada u Bagdadu gdje je automobil bomba ubila 125 ljudi. Ovaj brod od 55.000 tona u regiji će biti od istopada do siječnja, piše Daily Star. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Nimojnitvoj 05.07.2016.

    Svaka cast rusima,barem oni nesto protiv te gamadi

  • Zagi_Dr 05.07.2016.

    Zato je Erdogan odmah ponudio svoju zračnu bazu:-)) da jedini koji imaju a čitao sam prije koji tjedan da je došao upit iz Rusije k našim brodogradilištima bi li mogli napraviti tako nešto, u što iskreno sumnjam da bi naši bili u stanju, iako bi na tome zaradilo cijelo gospodarstvo naši bi morali odbiti zbog , koga drugog nego Amera

  • Kentaćit 05.07.2016.

    Mislim da je krajnji čas da se nazove Predsjednika Putina i ponudi mu se sve naše MiG-ove koji su prepratili avion za Izrael zbog dojave o bombi, to jest oba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare