To je to što me zanima!

Vladimir Putin napao Ukrajinu i poručio Zapadu: Ne petljajte se!

Upozorio je druge zemlje, prije svega Zapadu, da se ne miješaju u događaje u Ukrajini, brutalno zaprijeteći da će ruski odgovor na to voditi posljedicama koje dosada nisu vidjeli u povijesti
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin ovlastio je vojsku za specijalnu vojnu operaciju u Donbasu u Ukrajini. Rekao je kako Rusija ne može tolerirati "prijetnje iz Ukrajine", te upozorio na strano uplitanje u, kako je to Putin nazvao, ukrajinsku krizu.

ŠIRI SE DRUŠTVENIM MREŽAMA Dramatični video ukrajinskog vojnika u trenutku napada: 'Mama, tata, volim vas...'

Upozorio je druge zemlje, prije svega Zapad, da se ne miješaju u događaje u Ukrajini, brutalno zaprijeteći da će ruski odgovor na to voditi posljedicama koje dosada nisu vidjeli u povijesti. 

- Sada nekoliko važnih, vrlo važnih riječi za one koji bi mogli biti u iskušenju intervenirati u događaje koji se odvijaju izvana. Tko god se pokuša miješati, posebno zaprijetiti našem narodu, treba znati da će reakcija Rusije biti trenutna i da će vas dovesti do takvih posljedica kakve nikada u svojoj povijesti niste doživjeli. Spremni smo za svaki razvoj događaja. Sve potrebne odluke u tom smislu su donesene. Nadam se da ću biti saslušan - zaprijetio je Putin, javlja CNN.

INVAZIJA NA UKRAJINU Karta sukoba: Ovdje možete pratiti vojne akcije u Ukrajini

Kaže kako je odobrio vojnu akciju jer Rusiji nije preostalo ništa drugo nego da se brani od, kako je rekao, prijetnji koje dolaze iz Ukrajine.

VELEPOSLANSTVO O NAPADU Rusija: Meta napada nam nisu ukrajinski gradovi, kao ni civili

- Rusija se ne može osjećati sigurno, razvijati se i postojati uz stalnu prijetnju koja izvire s teritorija moderne Ukrajine. Sva odgovornost za krvoproliće bit će na savjesti vladajućeg režima u Ukrajini - rekao je Putin.

 

POGLEDAJTE EMISIJU 24SATA O INVAZIJI UKRAJINE:

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 25.02.2022.

    Nije mi jasno kako je toliko loše procjenio svoju poziciju. Naravno da može lako osvojiti Ukrajinu a kasnije Bjelorusiju ali koliko će energije mu trebati da drži pod kontrolom te zemlje? Kad on jednom umre Rusija ce izgubiti sve i radi ovog mrzit ce je mnogi narodi…ovo je dugoročno los strateški potez za rusiju…zao mi je jer Rusija je dala čovječanstvu sjajne umjetnike, znastvenike, istraživače, pisce ali s ovime sve je bacila u blato za narednih 1000 godina….

  • bbt 25.02.2022.

    Ideš ti uskoro u povijest!

  • 25.02.2022.

    Da nam bar dođe Putin i rastjera sve sa "vrha" i oduzme opljačkano!

Komentiraj...
Vidi sve komentare