To je to što me zanima!

Putnike su na Bregani gotovo pet sati zatočili u autobusu

Na granici su nas zadržali jer smo stigli 4 sata prije nego što piše u prijevozničkoj dozvoli koju sam pokazao, što su tretirali kao da dozvola ne postoji, kaže vozač
Vidi originalni članak

Putnici su bili ogorčeni i iscrpljeni. Neke su žene počele plakati. Bili su gladni jer iz busa nisu smjeli izaći čak ni da uzmu stvari, ispričao je Ivan Pleša, vozač njemačkog prijevoznika Plesa Reisen, koji je na granični prijelaz Bregana stigao u petak oko 21 sat. Prema Osijeku je putovalo 26 putnika.

- Na granici su nas zadržali jer smo stigli četiri sata prije nego što piše u prijevozničkoj dozvoli koju sam pokazao, što su tretirali kao da dozvola ne postoji - tvrdi Pleša. Kaže da mu je inspektor Saša Šolman želio naplatiti 5000 kn kazne, bez žalbe. U busu su bili do 2 ujutro. Inspektor je skinuo tablice.

- Morao sam moliti kolege da prime putnike - rekao je Pleša, koji buseve vozi 20 godina. Kaže da u Europi, ako bus dođe prerano, da ga ili odmah puste ili malo pričeka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dijaspora 14.12.2011.

    ljudi molim vas ne nasjedajte na lazi toga lopova, ta firma plesa-reisen odnosno vlasnik plesa je cisti lopov ,sigurno nije imao ispravnu dozvolu i dok nije nabavio drugu nije mogao dalje, a putnici su i sami krivi sto idu za par eura jeftinije sa njim nego sa pravom firmom turing. i jos nesto ja toga lpova znam jos od 1999-te godine kad sam za njega vozio u ispomoc cijelu noc od kassela preko gere , leipciga , dresdena istovarao putnike i nazad se ujutro vratio u kassel i predao autobus drugom vozacu a za tu voznju nisam dobio nista ni do dan danas. to vam je taj posteni plesa, a ako misli da lazem neka mi se javi i da mi donese pare za voznju uvece o 6 sati do sutra ujutro 7 sati

  • lepenica 13.12.2011.

    E U dolazimo, Tako je bilo do 90-te.Izivljavaju se na granici,kao jako vazne "face", obicni seljaci!!!

  • Raziel CRO 13.12.2011.

    EU......

Komentiraj...
Vidi sve komentare