To je to što me zanima!

Putniku Jozi triput su izgubili gaće. I kufere. Kamo sve ide?

Nedaće HNS-ova europarlamentarca Radoša počele su krajem kolovoza s prvim putovanjem u Dublin. Ondje je išao na tečaj jezika. Na tom letu nestao mi je kufer
Vidi originalni članak

Nedaće HNS-ova europarlamentarca počele su krajem kolovoza s prvim putovanjem u Dublin. Ondje je išao na tečaj jezika.

- Na tom letu nestao mi je kufer, a vratili su mi ga tek nakon dva dana. Nasreću, u maloj torbi imao sam četkicu za zube, donje rublje i košulju - rekao nam je Radoš. 

Sredinom rujna letio je iz Zagreba u Bruxelles. Taj put nije išao direktnim letom, nego je presjedao u Münchenu. Opet ga je, kao jedinog od putnika na tom letu, dočekalo neugodno iznenađenje - nema kufera! 

Krajem rujna na letu Bruxelles – Zagreb ponovno ga je dočekao gubitak prtljage. Radilo se o izravnom letu, no ističe kako su se djelatnici naše kompanije pokazali najodgovornijima. Nazvali su ga, kaže, odmah ujutro idućeg dana i dostavili mu kufer. Doduše s mokrom odjećom jer se pri tumbanju prtljage razbila boca vina.

 U rujnu je zakasnio na let iz Münchena za Zagreb, pa je umjesto u Zagreb otišao u Beč, a to mu je produljilo putovanje za pet sati. Drugi put mu je avion iz Bruxellesa kasnio tri sata, a kad se odvažio ići automobilom u Strasbourg, nakon osam sati vožnje naletio je na zatvorene Karavanke.

Nesretni Jozo može se utješiti činjenicom da svaki mjesec dobije 8000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dobro jutro 11.10.2014.

    Pa ljudi misle da mu nece dugo trebati posto HNS leti tko god bude dobio izbore,ah zaboravljam on mijenja stranke vise nego gace

  • salomi 11.10.2014.

    Šta će on u 50-tim na tečaju engleskog? Ako ga do sada nije naučio, neće nikada! E, to nam HNS šalje u EU parlament! Svaka čast Ruži i Šuici!

  • Herzog(315178) 11.10.2014.

    Primjer nesposobnosti i nerada -Jozo Radoš -politički uhljeb !

Komentiraj...
Vidi sve komentare