To je to što me zanima!

Radić: Pelješki most se gradi, ali radovi će kasniti

Predsjednik uprave IGH rekao je da Vlada nije odustala od mosta. On će se sagraditi, ali ne u planiranom roku od 4 godine nego za pet ili šest
Vidi originalni članak

Jure Radić, predsjednik uprave IGH, rekao je da Vlada nije odustala od Pelješkog mosta. Objasnio je da će se on sagraditi, ali ne u planiranom roku od četiri godine nego za pet ili šest godina. Dodao je i da je IGH spreman bez ijedne kune uzete od Grada Zagreba i Vlade sagraditi novi terminal za Zračnu luku Zagreb. IGH je u petak posjetila premijerka Jadranka Kosor. Ona i Radić razgovarali su o njezinu sinu i njegovoj unuci. Kosor je tako obišla prvi gospodarski objekt otkad je došla na novu funkciju, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • crespo1607 17.07.2009.

    taj IGH cisti proizvod HDZ-ovaca...........kroz igh peru lovu..........ingra,tehnika,dalekovod,hidroelektra nigdje se ne spominju...samo hdz-ova firma

  • seka58 17.07.2009.

    Provizija se dobila i to velika i sada taj koji ju je dobio odmara se na jahti i u amanet Jadranki ostavio da se most mora graditi,ma po koju cijenu.Da nije u Hrvatskoj,nitko nebi vjerovao,ali ovako to je kod nas normalno.Jure Rdaić je mafijaš građevinski.

  • karter 17.07.2009.

    Vreća bez dna u koju će se i dalje trpati lova iz proračuna, bez ikakve kontrole, a niti to neće smetati hdz-u da opet pobjedi na izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare