To je to što me zanima!

Radićevi dani: Dobra zabava, druženje i brojna natjecanja

Nogometni turnir, šah, odbojka s ručnicima, potezanje konopa, pogađanje kolača iz menze, odbojka s ručnicima i vodenim balonima... samo su neka od natjecanja
Vidi originalni članak

Radićevi dani u Studentskom domu Stjepan Radić četvrtu godinu za redom okupili su brojne studente. Velika dvodnevna kulturno-zabavno-sportska manifestacija prešla je u tradiciju i događaj je koji Studentski odbor priprema cijelu godinu. 

Nogometni turnir, šah, beer pong, odbojka s ručnicima, potezanje konopa, pogađanje kolača iz menze, odbojka s ručnicima i vodenim balonima, vožnja bicikla što sporije – ''usporka'' discipline su ovog natjecanje. Natjecanje uključuje mnoge nagrade od kojih je najvrijednija putovanje u Amsterdam.

Ovogodišnja kordinatorica rekla je kako želi istaknuti odličnu koordinaciju sa zavičajnim udrugama i tako se zahvaliti Zavičajnom klubu hercgovačkih studenata na organizaciji košarkaškog turnira, Udruzi studenata Grada Splita na organizaciji bele, trešete i briškule, Klubu zadarskih studenata na organizaciji balota i Hrvatskom stolnonogometnom savezu na organizaciji turnira u stolnom nogometu.

Lajkaj stranicu Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska na Facebooku.

Pročitajte više o temi na stranici Bolje obrazovanje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • škver 30.05.2015.

    kako se lipo moze zivjeti,radovati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare