To je to što me zanima!

Čačić je oduševljen uspjehom: Ovo je apsolutni trijumf HNS-a

Ovo je apsolutni trijumf HNS-a u njegovoj bazi. Dokazali smo da je HNS apsolutni lider na sjeverozapadu. U pet županija dobili smo tri župana, istaknuo je Čačić
Vidi originalni članak

Radimir Čačić pravi je pobjednik lokalnih izbora kada se radi o HNS-u. Tijekom predizborne kampanje Čačić se minimalno pojavljivao u društvu stranačkog vodstva, a proglašenje rezultata je čekao u Varaždinu. 

Jutarnji list javlja kako je već u prvoj izjavi pokazao da se smatra najzaslužnijim za rezultat HNS-a. 

- Ovo je apsolutni trijumf HNS-a u njegovoj bazi. Dokazali smo da je HNS apsolutni lider na sjeverozapadu. U pet županija dobili smo tri župana. S 20 načelničkih, gradonačelničkih i županskih mjesta na prošlim izborima na sjeverozapadu popeli smo se na 30, a izvan sjeverozapada očekujemo još 10 mjesta - rekao je Čačić. 

Tri župana iz redova HNS-a izabrana su u Varaždinskoj, Međimurskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Glavni organizator HNS-ove kampanje u tom dijelu države bio je Čačić, a u nedjelju navečer ponovno se aktualizirala priča o njegovoj namjeri da će nastaviti kontrolirati situaciju u HNS-u.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • TomislavKatalinić 04.06.2013.

    Nije to ništa što se Čaćić hvali ali kada mu "javna dalekovidnica" ustupi udarni termin onda je to razlog za ozbiljnu zabrinutost jer to moramo na žalost plaćati!.

  • leoirex 04.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Capafiori 04.06.2013.

    Odraz stanja u njegovoj, kao i u glavama njegovih pristaša, poprima razmjere kojih se svatko imalo normalan treba početi bojati. Taj čovjek je za vlast i koristoljublje valjda spreman gaziti i preko leševa, a kad se tome pribroje njegove pristalice dobije se kompletno hrvatsko groblje. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare