To je to što me zanima!

Radimir Čačić: Predsjednica u potpunosti razumije trenutak

Predsjednica je primila Radimira Čačića koji ju je upoznao s njihovim viđenjem problema i idejama za izlazak Hrvatske iz društvene i gospodarske krize
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović primila je Radimira Čačića, predsjednika Narodne stranke – Reformista koji ju je upoznao s njihovim viđenjem problema i idejama za izlazak Hrvatske iz društvene i gospodarske krize. 

Čačić je izdvojio tri najvažnija segmenta nužna za oporavak i razvoj Hrvatske. Uz reformu javne uprave, istaknuo je nužnu reformu pravosuđa i javnih državnih tvrtki.  

Istaknuli su kako postoje dobre ideje o nužnim reformama, no kako je glavni problem zakazivanje u njihovoj provedbi. Drže, kako je nužno nastaviti započeti dijalog i razgovorom okupljati sve kako bi se postigao nužni nacionalni konsenzus oko rješavanja glavnih društvenih i socijalnih problema.

- Predsjednica u potpunosti razumije trenutak u kojem se država nalazi i mislim da ima jedan pozitivan interes, želju i energiju da pokuša usmjeravati te procese prema reformama. To je moj dojam, kazao je Čačić novinarima po završetku razgovora.

Grabar-Kitarović vidi kao osobu koja će pozvati 'i poziciju i opoziciju na realizaciju tih reformi'.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u četvrtak je pozvala na sastanak na Pantovčak predstavnike Istarskog demokratskog sabora, Hrvatske seljačke stranke te Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • bajica1009 16.04.2015.

    Čovjek to radi 40 godina i uvijek mu prođe, baš šteta što nisi iskoristio svoje prilike. od plavuše si dobio samo kiseli smješak.

  • Vjevegrica 16.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zof 16.04.2015.

    Radimir Čačić ima genijalne ideje za izlazak Hrvatske iz društvene i gospodarske krize. Pod uvjetom da on ostane u politici. Ako Čačić ne ostane u politici, Hrvatskoj nema spasa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare