To je to što me zanima!

Radimir Čačić uvozio bi samo radnike katolike

Radimir Čačić je rekao i da su izjave Ljube Jurčića o srpskom kapitalu kao one političara iz Donjeg Čučerja - koje ne postoji
Vidi originalni članak

Svoju tezu koju je na čuđenje voditelja izrekao u emisiji “Nedjeljom u dva”, HNS-ov kandidat za premijera branio je i dan kasnije.
- To je politički korektno. Oni koji imaju nečistu savjest to neće glasno izgovoriti. Ja imam čistu savjest pa kažem da svaka odgovorna vlada treba biti garancija potpune ustavne ravnopravnosti. A u imigracijskoj politici vjera je uz dob, spol, stručnu spremu važan kriterij - pojasnio je i dodao da se u civiliziranom svijetu vodi računa o troškovima i navikama tih ljudi.
- Zašto  dodatno trošiti budžet? Treba uzeti radnike koji nam savršeno odgovaraju, a to su katolici i kršćani - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dolphin 19.09.2007.

    Ma vidi njega Anđelka. Poštenjačina naša. Ma pravi čovik. I katolik VELIKI!!! Skoro pa će po nekretninama i novcima koje je zaradio i uštedio crkvu prestići. A nije ni iskompleksiran na račun svoje pamet,i nego naš fini i dobri Čačić vidi najviše budala i idiota u lijepoj našoj. Al sebe nikako da snimi. Svaka čast majstore na dioptriji! Nego da mu skupimo za ogledalce pa da se tako skroman, dobar i pametan može koji put i ogledati!

  • Nevenka 18.09.2007.

    Ja bih uvezla samo obdarene Svedjane

  • MojeDrugoJa 18.09.2007.

    Ma nemojte tak. Uopće nije bilo tak. Prije svega rekel je kršćane (a ne katolike), a kasnije se ispravil i dopunil. Pa je rekel da se mogu uvoziti i radnici nekršćani, ako su bošnjaci. Ha, ha, ha. Kakve gluposti su u stanju provaliti naši političari, bez da ih obrazlože ili argumentiraju. I kakve su gluposti u stanju objaviti naši novinari vađenjem iz konteksta onog dijela koji njima odgovara. To mi dođe u rangu Busha ili JubitoKire. P.S. uredništvo, zbog čega nema smajlija? ovdje bi ih puno iskoristil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare