To je to što me zanima!

Radman tvrdi: Zbog Ivana Đikića otišlo sedmero ljudi

Radman smatra kako je njegova pogreška bila strpljivost jer je mislio da će se Đikić smiriti.Njegov i Đikićev koncept istraživanja bili su skroz različiti
Vidi originalni članak

Miroslav Radman, osnivač i ravnatelj Mediteranskog instituta za istraživanje života (MedILS), rekao je kako je ostavka prof. dr. Ivana Đikića logičan rezultat Đikićeva djelovanja u zadnje dvije godine. Dodao je kako se Đikićevom ostavkom uklanja problem oko toga što od Đikića već dvije godine traži da prihvati statut Instituta. Radman je naglasio u izjavi za Radio Split da je Đikić sijao nezadovoljstvo te da je zbog njega Institut napustilo bar sedam kolega koji su tamo došli prije njega. Smatra kako je njegova pogreška bila strpljivost jer je vjerovao da će se Đikić smiriti. Radman je rekao da je njegov i Đikićev koncept istraživanja bio potpuno suprostavljen. Ocijenio je pozitivnim Đikićevu organizaciju brojnih znanstvenih radionica i škola, ali smatra kako je Đikić sve radio zbog osobne promocije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vanbračna kći 10.05.2010.

    Žalosno da se dva znanstvenika prepucavaju preko medija umjesto da su nesporazume riješili kako priliči ljudima njihova kova.

  • plavi cvijet 10.05.2010.

    Oba znanstvenika, a svađaju se kao da rade isto istraživanje. Što svatko ne radi svoj posao i pusti drugog da radi, a ako jedan od njih ne valja, svi zaposleni bi ga trebali izbaciti. Kako mi možemo znati koji je u pravu?

  • lepicane 10.05.2010.

    kad vidim kaj delaju ovi intelektrualci i znanstvenici( da ne spominjem vrle političare),onda bez obzira na sve, mi \"obični\" još i dobro i izgledamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare