To je to što me zanima!

Radnici Bjelolasice još nisu dobili plaće koje su im obećali

Radnici HOC-a Bjelolasica trebali su u srijedu dobiti posljednje tri plaće. Tako su im obećali Milošević i Vučić. Ni u petak na račune 130 radnika nije sjela ni kuna
Vidi originalni članak

Obećanje potpredsjednika Vlade Ivana Domagoja Miloševića na HDZ-ovu predizbornom skupu u Ogulinu i karlovačkog župana Ivana Vučića da će radnicima HOC-a Bjelolasica u srijedu biti isplaćene tri plaće nije ispunjeno jer do petka na račune 130 radnika nije sjela niti kuna. 

Na izbornom skupu prije tjedan dana HDZ-ovac Milošević je najavio da za HOC Vlada ima jasan plan te da će očuvati radna mjesta jer u vlasništvo Bjelolasice ulazi državna tvrtka Club Adriatic koja će investirati u centar u kojem je izgorjela glavna zgrada početkom godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mirjana2902 22.10.2011.

    eeeee, moji radnici bjelolasice i đakovčanke a biti če ih još, crno vam se piše, ko crni fondovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • slavic 22.10.2011.

    malo se strpite jer oni moraju nači način pred izbore neki trik ko i uvjek!

  • feba 22.10.2011.

    Hajd sad neka i oni naprave logor i bit će tih logora nekoliko,Sisak je slijedeći i Kosor će im obećati i zadnju kunu iz rezervi.E sad,bilo bi tragično kad bi se dogodio potres ili poplava a ni kune za pomoć.Zašto nisu vladajući dali po jednu svoju plaću i sve bi bilo lijepo i prav?Jedna njihova plaća su četiri radničke.Ali...HDZ nije toliko human zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare