To je to što me zanima!

Radnici KIO Keramike Badnjak proveli zajedno pod šatorom

Blagdanski prosvjed u Orahovici: Dvadesetak radnika propale tvrtke KIO Keramika prosvjeduje već 57 dana tražeći 13 milijuna kuna koje im je tvrtka ostala dužna
Vidi originalni članak

Dvadesetak radnika propale tvrtke KIO Keramika, koji 57 dana prosvjeduju tražeći da im država osigura isplatu više od 13 milijuna kuna zarađenih otpremnina, plaća i naknada, Badnjak i Božić dočekalo je pod šatorom u središtu Orahovice. Tajnik Udruge vjerovnika i bivših radnika KIO Keramike Marijan Vučinić poručio je noćas novoj Vladi RH kako su prosvjednici odlučni da istraju u svojim zahtjevima, pa će, bude li potrebno, i Novu 2012. godinu dočekati pod hladnim šatorom. 

Iako su prosvjednici pod šatorom šalama pokušali  podići atmosferu njihovo blagdansko raspoloženje umanjilo je razočarenje sporošću i neodlučnošću državne vlasti da brže i dosljednije provodi hrvatske zakone i građanima osigura pravdu. 

Sva dosadašnja obećanja političara i bivše Vlade RH, da će im pomoći u naplati potraživanja, ostala su tek mrtvo slovo na papiru. Predstavnici prosvjednika uspostavili su kontakt i s predstavnicima Kukuriku koalicije i nove Vlade koji, kako tvrde prosvjednici, za sada, ne daju nikakva obećanja.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ćeprolje 26.12.2011.

    Je li bio i Mesić - glavni krivac za stečaj

  • BORISARAMBAI 26.12.2011.

    Ukrali ste ljudima ono najvažnije,a to je njihovo dostojanstvo(pravo da svojim radom uzdržavaju sebe i obitelj)

  • objektiva40 25.12.2011.

    a to je tek početak...sad će bit još jedan šator pokraj za doček nove godine....tog ima samo kod nas...katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare