To je to što me zanima!

Radnici Konstruktora: Žderiću ne vjerujemo da će dati plaće

Žderić je poručio kako mu je žao što radnici nisu dobili šest plaća, te da se bori za poslove i stabiliziranje Konstruktora. Obećao je da će uskoro uplatiti jednu plaću
Vidi originalni članak

Radnici splitskog Konstruktora ne vjeruju izjavi predsjednika Uprave Željka Žderića na Radio Splitu da će im uskoro uplatiti jednu plaću. 

- To smo već čuli u postupku mirenja s Upravom 24. listopada. Obećana je bila plaća, pa ništa od toga. Nemoralno je takvo nešto govoriti - rekao je Zoran Kačić, povjerenik SSSH za Splitsko dalmatinsku županiju.

Žderić je poručio kako mu je žao što radnici nisu dobili šest plaća, te da se bori za poslove i stabiliziranje Konstruktora. U glavnom radnom pogonu Konstruktora na splitskoj Sirobuji je u srijedu ujutro isključena struja zbog neplaćenih računa.

- Neka se Žderić izjasni što se događa s tvrtkom. Plaću nam obećava godinu dana, a tri godine propadamo. Radnici Konstruktora su poslani na čekanje na svim gradilištima, nema niti goriva za strojeve, a privatnici tamo i dalje rade - kazao je Miljenko Blažević, povjerenik Sindikata graditeljstva u Konstruktoru.

Radnici u štrajku u utorak će ponovo će prosvjedovati u Splitu, a najavljuju i odlazak na Markov trg u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Trnoviti Put 14.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • MRCMAU 14.11.2012.

    nasa rvacka j*** joj mater

  • BILI KMEČAVAC 14.11.2012.

    Da li za Žderića vrijede zakoni kao i za ostale male Hrvate ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare