To je to što me zanima!

Radnici su na gradilištu otvorili kamion s gipsom iz Bugarske i pronašli - dvojicu migranta

Kamion je bio od početka svoje rute plombiran, pa je za pretpostaviti da su se nesretni migranti ukrcali upravo u Bugarskoj, izdržavši tako gotovo poludnevno putovanje
Vidi originalni članak

U pulskom kvartu Valvidal  jutros malo prije 8 sati na gradilištu jedne stambene zgrade radnici izvođačke tvrtke otvorili su kamion u kojem se prevozio mini gips iz Bugarske, piše Glas Istre

Dočekalo ih je nemalo iznenađenje - dvojica migranta.

Dvojac je imao zaštitnu maskicu na licu. Nisu bili nasilni. Jedan od njih je po izgledu srednjih godina, dok je drugi vjerojatno desetak godina mlađi.

Policija: Sumnja se da u Hrvatskoj borave nezakonito

Glasnogovornica istarske policija Suzana Sokač potvrdila je  da su jutros oko 7.25 sati u Ulici Bože Gumbca u Puli zatečena dva strana državljana, za koje se sumnja da u Hrvatskoj borave nezakonito.

 - U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrdili okolnosti njihovog ulaska i boravka u Hrvatskoj - kazala je.

OČEKUJE SE MIGRANTSKI VAL Gdje će migranti iz Afganistana: Hrvatska ih spremna primiti, a samo u Iranu ih je 3,5 milijuna

Iz neslužbenih izvora potvrđeno nam je da je kamion napunjen materijalom u Bugarskoj, obavio jedno stajanje u Rijeci, te potom stigao na odredište na Valvidal. Kamion je bio od početka svoje rute plombiran, pa je za pretpostaviti da su se nesretni migranti ukrcali upravo u Bugarskoj, izdržavši tako gotovo poludnevno putovanje.

Šokirani radnici, ali i vozač kamiona, nisu imali pojma da uz gips prevoze i žive osobe, i to vjerojatno državljane neke zemlje bliskog istoka, moguće Afganistana, susjednog Pakistana ili Sirije.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Monoma 21.08.2021.

    Došli ljudu radit na obalu,traže se kuhari konobari....

  • DinoAKA ljubiša 20.08.2021.

    Mahmutović u jednoj rečenici se*e po hrvatima koji su glasali za kriminalce u HR misleć da im žele dobro, a u drugoj priča o jadnom i naivno narodu Afganistana? Kontradikcija... Definicija... Guglaj.

  • DinoAKA ljubiša 20.08.2021.

    Mahmutoviću.... Željne informacija, informirati, onog tko te plaća i kupuje ovaj šrot, a ne obmanjivati, gurat' propagandu 24/7 niz grlo. Gdje ste "novinari"??

Komentiraj...
Vidi sve komentare