To je to što me zanima!

Radnicima prijete da će ih upucati ako taknu stablo

Netko je od stanara zagrebačke Ulice Milke Trnine, u Folnegovićevu naselju, postavio upozorenje radnicima Zrinjevca koji orezuju stabla
Vidi originalni članak

Vjerojatno se netko neslano našalio, rekao nam je čitatelj koji u četvratak snimio natpis upozorenja na stablu u zagrebačkom Folnegovićevom naselju. Naime, u Ulici Milke Trnine, ispred kučnog broja 19, stanari su lijepo uredili vrt, pun je cvijeća, bilja a okolo je i održavana živica, navodi čitatelj.
- No, kako radnici Zrinjevca u naselju uređuju stabla, orezuju granje koje smeta u prometu, ili je jednostavno bolesno, netko se od stanara očito prepao da bi i stablu, koje inače nikomu ne smeta, radnici Zrinjevca mogli posjeći granje - kaže naš čitatelj. Netko je od njih stavio i tablu na kojoj piše:'Zrinjevac, ako taknete ovo stablo, upucat ćemo vas.'
 -  Djelatnici Zrinjevca na bilo kakve prijetnje i verbalne uvrede se povlače. Takve situacije prepuštamo policiji - rekli su nam neslužbeno iz zagrebačkog Zrinjevca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mayhem26 13.03.2009.

    Bravo svala čast.....da se njih pita oni bi sve odrezali......skinu cjelu krošnju a ostane samo golo stablo i kakvo je to onda drvo?

  • slama 12.03.2009.

    koji divlji zapad..

Komentiraj...
Vidi sve komentare