To je to što me zanima!

Radnik upucao kamatara u zlatarni na Cvjetnom trgu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Branka Mijića ubio je Ivica I. (30) kojeg je ovaj navodno duže vrijeme kamatario. Ivica I. mirno je ispred radnje dočekao policiju koja ga je uhitila
Vidi originalni članak

Branka Mijića (41) ubijen je iz vatrenog oružja u Margaretskoj ulici na kućnom broju 2 na zagrebačkom Cvjetnom trgu u petak u 14.20 sati. Ubio ga je radnik zlatarne Zagreb Ivica I. (30). Ubijeni muškarac je navodno kamatar, koji je više puta dolazio u zlatarnu i tražio novac od radnika Ivice I. Ovog puta radnik je izvadio pištolj i upucao ga. Čekao je policiju ispred radnje, a oni su ga odvezli u marici u postaju Centar na obradu. Sve je to gledao vlasnik zlatarne, kojeg je zbog šoka odvezla Hitna. Prema riječima svjedokinje, Nade R., u zlatarnu je ušao krupniji muškarac, duže kose u bijeloj majici. Iznutra su se čula četiri pucnja. Izašao je treći muškarac, prijatelj od zlatara, koji je pokušavao smiriti situaciju. Kazao joj je da je kamatar opet tražio novac od radnika, koji je ovog puta izgubio živce, izvadio pištolj i ubio ga. Radnik, sitnije građe u bijeloj prugastoj majici, izašao je iz zlatarne s pištoljem i čekao policiju. Navodno je zlatarna bila prepuna krvi.
Kako se neslužbeno doznaje kamatar  je prije 20 godina ubio policajca za što je odležao osam godina. Ne zna se koliko je novaca radnik dugovao kamataru.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • meto 24.01.2009.

    Šteta što su kamatari zakonom zaštićena životinjska vrsta

  • gidu 24.01.2009.

    Bravo prijatelju,problem rijesen.Dodjem ti u posjet.

  • Matija 24.01.2009.

    BRAVO TAKO TREBA

Komentiraj...
Vidi sve komentare